search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:32
MENU CLOSE

Τσατραφύλλιας για το χιόνι που (δεν) έπεσε στην Αττική: Δεν μπορεί να γινόμαστε σάκος του box – Δεν κλείνουμε εμείς σχολεία

30.01.2024 16:22
tsatrafyllias kairos alpha- new

Στην κριτική που δέχονται οι μετεωρολόγοι για το χιόνι που δεν έφτασε στα βόρεια προάστεια της Αττικής απάντησε ο μετεωρολόγος του Alpha Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος καλεί τους συναδέλφους του να εξηγήσουν στον κόσμο ότι « στα πλαίσια της αριθμητικής πρόγνωσης οι αστοχίες δεν μπορεί να αποφευχθούν. Δεν μπορεί ο κλάδος μας να γίνεται σάκος του box κάθε φορά που δεν το έστρωσε 200 μέτρα πιο κάτω που χιόνισε κιόλας ( τόσα ήταν στην Αττική)».

«Ενημερώστε τον κόσμο ότι δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις για το κλείσιμο των σχολείων, των δρόμων και των καταστημάτων. Μιλήστε με την αλήθεια σας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο μετεωρολόγος του Alpha.

Η ανάρτηση Τσατραφύλλια:

«Συνάδελφοι βγείτε μπροστά και εξηγείστε στο κόσμο ότι στα πλαίσια της αριθμητικής πρόγνωσης οι αστοχίες δεν μπορεί να αποφευχθούν. Δεν μπορεί ο κλάδος μας να γίνεται σάκος του box κάθε φορά που δεν το έστρωσε 200 μέτρα πιο κάτω που χιόνισε κιόλας ( τόσα ήταν στην Αττική).Πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο και να τον κοιτάμε στα μάτια. Αντί να αναλωνόμαστε για το ποιος έπεσε πιο πολύ μέσα, πάμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε από την πολιτεία περισσότερα μέσα για να μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Ενημερώστε τον κόσμο για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε επίγειους σταθμούς και μετεωρολογικά ραντάρ. Ενημερώστε τον κόσμο ότι δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις για το κλείσιμο των σχολείων, των δρόμων και των καταστημάτων. Μιλήστε με την αλήθεια σας. Σε όλο τον κόσμο η επιστήμη της Μετεωρολογίας καλείται να δαμάσει το χάος!Το ζητούμενο είναι να γίνονται αστοχίες για κάτι που δεν ήρθε και όχι για κάτι που ήρθε και μιας έπιασε απροετοίμαστους.

Σε ένα περιβάλλον που τα ακραία καιρικά φαινόμενα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά μόνο η συνεργασία, η αλήθεια, η εκπαίδευση και τα κατάλληλα μέσα θα θωρακίσουν περισσότερο την κοινωνία μας.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Γιώργος Τσατραφύλλιας.
Φυσικός -Μετεωρολογος MSc».

Σημειώνεται ότι στα social media γίνεται «πάρτι» για τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για την κακοκαιρία «Avgi».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο ηλικιωμένοι ομογενείς για απάτη με επιδόματα – Πώς δρούσαν

Κακοκαιρία «Avgi»: Σε τροχιά υποχώρησης από την Τετάρτη – Πότε έρχονται οι Αλκυονίδες – Τι λένε οι μετεωρολόγοι για το χιόνι στην Αττική

Greek Mafia: Ένταλμα σύλληψης για ομογενή από το Ουζμπεκιστάν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:31