search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:57
MENU CLOSE

ACTION 24: Ο ακαδημαϊκός Κώστας Συνολάκης στο «EQ» για τα ακραία φυσικά φαινόμενα και τις λύσεις που προτείνει

31.01.2024 18:19
synolakis action

Για το κλίμα και τις καταστροφές που έχει βιώσει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ο επιφανής καθηγητής Κώστας Συνολάκης αναλύει τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, ώστε να μην ξεπεράσουμε το σημείο «μηδέν», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο της εκπομπής «ΕQ» (21.00, Action 24) και αναφέρεται σε εναλλακτικές λύσεις για κινδύνους που ελλοχεύουν.  

Ο διακεκριμένος ακαδημαϊκός συνομίλησε με την Έλενα Παπαβασιλείου στην Ακαδημία Αθηνών και- στη διάρκεια της συνέντευξης-  περιγράφει τις τρομακτικές εικόνες που έχει αντικρύσει από τα ταξίδια του σε σημεία μεγάλων καταστροφών, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, και τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει όταν επιστρέφει πίσω στην χώρα μας.

Ο καθηγητής αναφέρεται επίσης στην έλλειψη τεχνογνωσίας στα κέντρα λήψης αποφάσεων, τους κινδύνους που παραμονεύουν στο άμεσο μέλλον αλλά και τα επόμενα βήματα για ένα πιο αποτελεσματικό «112».

Διαβάστε επίσης:

Μετά τα… 4 τοστ, «μαχαίρι» και στο καρπούζι – Το έπος του Άκη Παυλόπουλου ζήλεψε ο Βορίδης – Πάρτι στο Twitter

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο επικίνδυνο «παιχνίδι» στην Ερυθρά Θάλασσα ψάχνει η Ελλάδα

Φάμελλος: Ομολογία αποτυχίας η επαναλαμβανόμενη νομοθέτηση για την οπαδική βία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44