search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:17
MENU CLOSE

Ελεύθερος ο 48χρονος εκτελεστής «Τάκης» της “Greek Mafia”

31.01.2024 16:25
ASTUNOMIA
Eurokinissi

Ελεύθερος, με εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 48χρονος εκτελεστής της Greek Mafia. Ο άνδρας συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Ο γνωστός στη νύχτα ως «Τάκης», κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με έκρηξη, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί και αφορούν σε μία έκρηξη αυτοκινήτου που είχε σημειωθεί το 2014 στη Αττική Οδό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης, για βόμβα που είχε τοποθετήσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2014 στο αυτοκίνητο ενός μπράβου, αλβανικής καταγωγής, που εξερράγη εν κινήσει στην Αττική Οδό και σκοτώθηκε το θύμα, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η κοπέλα του, που την μετέφερε στο αεροδρόμιο.

Η σχέση με τον Αλκέτ Ριζάι

Ο ίδιος είχε συλληφθεί όμως και τον Ιανουάριο του 2021 στην Λαμία, όταν μαζί με γνωστό «Νονό» των Νοτίων Προαστίων είχαν πάει να παραλάβουν τον Αλκέτ Ριζάι που είχε άδεια από τις φυλακές, καθώς κατά τον έλεγχό τους διαπιστώθηκε τότε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του και για την μαφιόζικη εκτέλεση σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας τον Οκτώβριο του 2017.

Τότε προφυλακίστηκε αλλά λίγο καιρό μετά βγήκε από την φυλακή με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε επίσης:

Φουντώνουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Οι αγρότες σπάνε τα μπλόκα της ΕΛΑΣ και κλείνουν συμβολικά τις εθνικές οδούς

Μαρία Καρυστιανού: Η συγκλονιστική ανάρτηση για την τραγωδία των Τεμπών, με Επιτάφιο του Ρίτσου (photo)

Χανιά: Άγριο περιστατικό bullying σε 15χρονο – Συμμαθητές του, τον χτύπησαν και του έβαλαν σακούλα στο κεφάλι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:17