search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 17:03
MENU CLOSE

Τραγωδία στα Χανιά: Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς και έναν τραυματία

31.01.2024 20:21
ΧΑΝΙΑ_ATUXHMA1

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στα Χανιά το απόγευμα της Τετάρτης (31/01/2024). Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ένας τραυματίστηκε.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.30 στην Εθνικό οδό Χανιά – Κίσσαμος, στο ύψος του Ταυρωνίτη, όταν δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του zarpanews.gr.

Από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν δύο νεκροί ηλικιωμένοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο, ενώ τραυματίστηκε ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος είναι φαντάρος.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής 2, από την Κίσσαμο και 2 από τα Χανιά με 10 άτομα προσωπικό για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Τι έδειξε η εξέταση DNA – Πιθανό να υπήρξε πάλη μεταξύ Μπάμπη και κρεοπώλη

Ένταση στην παρουσίαση βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου – Εισέβαλε δημοσιογράφος και τον κατηγόρησε ότι «προσβάλλει τους Tρεις Iεράρχες»

Καταλήψεις: Φόβοι για το αδιάβλητο των διαδικτυακών εξετάσεων των πανεπιστημίων – Τι αποφάσισαν τα ιδρύματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 17:01