search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:57
MENU CLOSE

Κλέλια Ρένεση: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ

01.02.2024 14:03
klelia-renesi-new

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από ισχυρό αναφυλακτικό σοκ οδηγήθηκε η Κλέλια Ρένεση το βράδυ της Τετάρτης.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς οι οποίοι -όπως τονίζει- της έσωσαν τη ζωή.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ. Περάσαμε παρέα μια ρομαντική βραδιά με αδρεναλίνες, κορτιζόνες και όλα τα καλά, άκρως εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι και με ειλικρινές ενδιαφέρον.

Το λέω και θα το ξαναπώ η δημόσια Υγεία είναι και θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολιτών. Πρέπει να διαφυλάξουμε την σωστή λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωση τους σε προσωπικό αλλά και τις σωστές συνθήκες που οι γιατροί διεξάγουν το έργο τους. Οι δημόσιοι γιατροί πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν. Ευχαριστώ για όλα όλους και όλες από την βραδινή μου περιπέτεια!» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας – Snik: Έλυσαν τις διαφορές τους on camera (Video)

Μαντόνα: Άκρως αισθησιακή πάνω στη σκηνή – Τα καυτά φιλιά με τη ράπερ Τοκίσα (Video)

Χάιντι Κλουμ: Topless και σέξι στο νέο βίντεοκλιπ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31