search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:55
MENU CLOSE

Μαντόνα: Άκρως αισθησιακή πάνω στη σκηνή – Τα καυτά φιλιά με τη ράπερ Τοκίσα (Video)

01.02.2024 11:52
madonna-fili-new

Άκρως αισθησιακή και προκλητική εμφανίστηκε η Μαντόνα στο τελευταίο live της στη Νέα Υόρκη , συνεχίζοντας τις συναυλίες της.

Η βασίλισσα της ποπ έγινε, μάλιστα, viral όταν φιλήθηκε στο στόμα με τη ράπερ Τοκίσα πάνω στη σκηνή. Κατά τη διάρκεια της performance τους, οι δυο γυναίκες αντάλλαξαν καυτά φιλιά χορεύοντας, ενώ μετά το τέλος του σόου, ανέβασαν στο Instagram το σχετικό στιγμιότυπο.

«Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο σαν το να παίζεις Νέα Υόρκη! Τοκίσα, σε ευχαριστώ που ήρθες μαζί μου στην τελευταία νύχτα. Είναι πάντα διασκεδαστικό να περνάω χρόνο μαζί σου» έγραψε η Μαντόνα στη λεζάντα της ανάρτησής της με την 27χρονη να σχολιάζει τη δική της ανάρτηση ως εξής:

«Είναι τιμή μου να βγαίνω στη σκηνή μαζί της, να της μιλάω, να χορεύω μαζί της, αλλά κυρίως να τη φιλάω. Είναι Μητέρα, τόσο ευγενική, ελεύθερη, εμβληματική. Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι την ενέργειά σου μαζί μου και με τον κόσμο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο γυναίκες χορεύουν αισθησιακά, ανταλλάσσοντας φιλιά στο στόμα. Τον Ιούνιο του 2022, η «βασίλισσα της ποπ» γιόρτασε το Gay Pride με μία συναυλία πάλι στη Νέα Υόρκη, με ένα σόου όπου συμμετείχε ξανά η Τοκίσα.

Λίγες ημέρες πριν, ο φακός είχε «εντοπίσει» ξανά τις δύο τραγουδίστριες να μοιράζονται ένα φιλί κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης μόδας. Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου με πολλούς να αναρωτιούνται, μάλιστα, αν οι δυο γυναίκες διατηρούν σεξουαλική σχέση. 

Διαβάστε επίσης:

Χάιντι Κλουμ: Topless και σέξι στο νέο βίντεοκλιπ (Video)

Άντζελα Δημητρίου: Ξεσπά η δικηγόρος της για την κόρη και τον γαμπρό της – «Αρνούνται να εργαστούν, έπαψε να τους χρηματοδοτεί» (Video)

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχασα τον έλεγχο κι έπεσα 25 μέτρα κάτω στον γκρεμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42