search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:33
MENU CLOSE

Άντζελα Δημητρίου: Ξεσπά η δικηγόρος της για την κόρη και τον γαμπρό της – «Αρνούνται να εργαστούν, έπαψε να τους χρηματοδοτεί» (Video)

01.02.2024 09:24
dimitrioy-kioyrtsaki-new

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της.

Το ζευγάρι αποχώρησε από την Αμερική όπου συνόδευαν την τραγουδίστρια ως συνεργάτες έπειτα από έναν καβγά κι έκτοτε, η κατάσταση μεταξύ τους εντάθηκε με τις δυο πλευρές να ανταλλάσσουν «πυρά» μέσω των δικηγόρων τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η λαϊκή ερμηνεύτρια στο περιοδικό ΟΚ!, έκανε λόγο για συνθήκες καταπίεσης, κάτω από τις οποίες ζούσε εξαιτίας τους, κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Από την πλευρά του, ο γαμπρός της ισχυρίζεται -μεταξύ άλλων- ότι «αποσύρθηκε από κερδοφόρα προσωπική επιχείρηση που διατηρούσε έως το 2019 έπειτα από απαίτηση της πεθεράς του», ενώ αρνείται τις κατηγορίες περί καταπίεσης και οικονομικής εκμετάλλευσης.

Μιλώντας στο Happy Day, η δικηγόρος της Άντζελας Δημητρίου, κα Βάσια Καπερνάρου, ξεσπά υποστηρίζοντας ότι η άλλη πλευρά συκοφαντεί και διασύρει την τραγουδίστρια, ενώ δεν θεωρεί καν σοβαρούς ισχυρισμούς τα περί απαίτησης εκ μέρους της να κλείσει ο γαμπρός της την επιχείρησή του.

«Η κυρία Άντζελα Δημητρίου είναι βαθύτατα στεναχωρημένη από τη συμπεριφορά της κόρης της και του γαμπρού της κατά την περιοδεία της στην Αμερική. Η κυρία Δημητρίου υπέστη μια τραγική συμπεριφορά, μια άθλια συμπεριφορά. Η κόρη της και ο γαμπρός της απομακρύνθηκαν με εντολή της παραγωγής, διότι δημιουργούσαν εντάσεις και φασαρίες. Η άλλη πλευρά συνεχίζει να την συκοφαντεί, να την διασύρει» είπε και πρόσθεσε:

«Προσπαθούν να τη βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο και να παρουσιάσουν την κατάσταση εντελώς αλλοιωμένη. Μιλάμε για μια γυναίκα που έχει δώσει τη ζωή της για να μην τους λείπει τίποτα και για να προσπαθεί συνεχώς να μεριμνά και να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους. Της έκαναν ξεκάθαρα μπούλινγκ. Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές.

Είναι ποτέ δυνατόν η κυρία Δημητρίου να ανάγκαζε τον γαμπρό της να κλείσει την κερδοφόρα επιχείρησή του, για να κάνει τι; Ένας ενήλικας παντρεύεται και κάνει οικογένεια και ακούει τι του λέει η πεθερά του; Η κυρία Δημητρίου δεν κινήθηκε νομικά γιατί σέβεται τη μητρότητα. Η Άντζελα Δημητρίου θέλει να σταματήσουν να τη συκοφαντούν και να την προσβάλουν.

Μολονότι εκείνη μπορούσε να είχε κινηθεί νομικά να έχει κάνει τρομακτικά θέματα από όλη αυτήν την κατάσταση που βίωσε στην Αμερική, γύρισε πίσω, εν ήθελε να μαθευτούν αυτές οι πληροφορίες, δεν ήθελε γιατί νιώθει ντροπή για ό,τι βίωσε ενώπιον τρίτων στην Αμερική και μολονότι εκείνη σίγησε και δεν είπε τίποτα για όσα συνέβησαν, η άλλη πλευρά πήρε όσα έγιναν στην Αμερική, τα γύρισε εναντίον της και από θύμα, άρχισε να παρουσιάζεται σε ανθρώπους γύρω γύρω ως θύτης με μόνο σκοπό να γίνει μία έναρξη προσέγγισης, προκειμένου να συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε όλα αυτά τα χρόνια, να χρηματοδοτεί μια οικογένεια η οποία αποτελείται από δυο ανθρώπους που μολονότι είναι γονείς, αρνούνται να εργαστούν για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην τους»

Απαντώντας, τέλος, στο περιστατικό που σημειώθηκε στην Αμερική οδηγώντας στη ρήξη, η κα Καπερνάρου τόνισε:

«Η συμπεριφορά που δέχτηκε ενώπιον τρίτων και ως προς τούτο υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι παρενέβησαν ώστε να σταματήσουν αυτές οι απαγορευτικές σε μια μητέρα συμπεριφορές κι όχι μόνο σε μια μητέρα αλλά σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Για να ζητά η Άντζελα Δημητρίου την άδεια να πάρει νερό, σημαίνει ότι άλλος διαχειριζόταν τα χρήματά της. Ας υποθέσουμε ότι εξουσιοδοτείτε τον γιο σας να ειπράττει για εσάς την αμοιβή σας και να σας δίνει ό,τι κρίνει. Μία γυναίκα η οποία έχει 50 χρόνια καριέρας, μια μητέρα που έχει κάνει τα πάντα για το παιδί της αλλά και για τον γαμπρό της και για το εγγόνι της γιατί αντιλαμβάνεστε πως ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, το σπίτι που τους έχει παραχωρηθεί, ο γάμος, τα έξοδα του τοκετού, οτιδήποτε γίνεται από αυτούς τους δυο ανθρώπους που αυτή τη στιγμή βγαίνουν και κουνάνε το δάχτυλο προς την κυρία Άντζελα Δημητρίου, είναι τα πάντα δουλειά της Άντζελας Δημητρίου!».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχασα τον έλεγχο κι έπεσα 25 μέτρα κάτω στον γκρεμό»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν αγχώνομαι για την εικόνα μου, αλλά για την υγεία μου»

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Ξεχάστε το άτομο που ήταν κάποτε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:28