search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:29
MENU CLOSE

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν αγχώνομαι για την εικόνα μου, αλλά για την υγεία μου»

31.01.2024 21:41
papaxalampous-new

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον χρόνο, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση.

Η ηθοποιός είπε αρχικά για την εμφάνισή της«Η σχέση μου με τον χρόνο είναι καλή σε γενικές γραμμές, που είμαι κοντά 50. Δεν αγχώνομαι τόσο για την εικόνα μου, όσο για το μέσα, όχι το ψυχικό αλλά το σωματικό. Ας πούμε επειδή έχω διάφορα μυοσκελετικά από μικρή, να τα φροντίσω να μην χειροτερέψουν, τέτοια πράγματα. Φυσικά και θέλω να δείχνω καλά, κάνω ό,τι μπορώ που να μην είναι παραμορφωτικό».

Τέλος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή της: «Η πιο μεγάλη δυσκολία ήταν όταν αρρώστησε η μητέρα μου και έφυγε. Ήταν μικρή, 66 ετών. Μου λείπει η επαφή, να της πω κάτι που έκαναν τα παιδιά ή αν φτιάξει ένα φαγητό, τα μικρά τα αυτονόητα, τα καθημερινά».

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Φουντώνουν οι φήμες παραίτησής του – Τι αποκαλύπτει πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Ξεχάστε το άτομο που ήταν κάποτε»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Δεν ήταν μόνο η Έλλη Στάη, πολύς κόσμος έχει φύγει από αυτό το γραφείο κλαίγοντας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24