search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:13
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «πονηρές» διαρροές για κόντρα με Πολάκη κάνουν πιο διστακτικό τον Κασσελάκη για το «πολιτικό κέντρο»  

02.02.2024 12:30
syriza new

Η φασαρία που ξέσπασε περί νέας κόντρας του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη, προκαλεί βραχυκύκλωμα στην όλη συζήτηση που γίνεται στην Κουμουνδούρου για τη συγκρότηση ενός «πολιτικού κέντρου», σαν τον παλιό «πρωινό καφέ», που θα καθορίζει την καθημερινή ατζέντα του κόμματος.

Είχε που είχε τις επιφυλάξεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την αναγκαιότητα ενός τέτοιου οργάνου, ήρθε και η διαρροή αυτή και τον γέμισε ακόμα περισσότερες αμφιβολίες.

Ανεξάρτητα από το πού είναι ακριβώς η αλήθεια και πού η υπερβολή, το σκηνικό με τον Πολάκη, επέτεινε γενικά την καχυποψία, ου μην και την… αναφυλαξία του Κασσελάκη στις παραδοσιακές κομματικές λειτουργίες – όσο κι αν δεν έχει εφευρεθεί ακόμα πολιτικός οργανισμός που να λειτουργεί χωρίς επίπονες συλλογικές διαδικασίες, αλλά μόνο με τις οδηγίες του αρχηγού, α λα CEO εταιρείας.

Οι πιο καχύποπτοι βλέπουν πίσω από τη διαρροή ακόμα και προσπάθεια σαμποτάζ του «πολιτικού κέντρου», ίσως επειδή φοβούνται ότι δεν θα συμπεριληφθούν σε αυτό.

Τα πρόσωπα πάντως που ήταν στο συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, όπου (φέρεται να) έγινε το επεισόδιο Κασσελάκη – Πολάκη είναι συγκεκριμένα. Και φυσικά οι υποψίες για το ποιος ή ποια έκανε τη διαρροή δίνουν και παίρνουν…

Διαβάστε επίσης

Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση έχασε τη μάχη με την ακρίβεια, γιατί δεν έδωσε καμία μάχη για να προστατεύσει τους καταναλωτές»

Νοσοκομεία: Τελεσίγραφο τριών μηνών από Γεωργιάδη για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα – «Θερμή» υποδοχή στο υπουργείο Υγείας

Αυγενάκης: Δημιουργείται «αγροτικό 112» – ΣΥΡΙΖΑ: Σύντομα «υπουργικό 112»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:13