search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:44
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 50χρονος που αγνοούταν – Βρέθηκε στο αγροτικό του με ανοιχτή φιάλη υγραερίου

02.02.2024 09:26
peripoliko_asthenoforo

Νεκρός μέσα στο αγροτικό του όχημα εντοπίστηκε ένας 50χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από προχθές, Τρίτη (30/1), στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, σήμερα (2/2) το πρωί φίλοι και συγγενείς του εντόπισαν το ασημί αγροτικό του όχημα σε απόμερη περιοχή στο Χουμέρι του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Όταν πλησίασαν το αυτοκίνητο είδαν πως μέσα ήταν χωρίς τις αισθήσεις του ο άτυχος 50χρονος.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές που μόλις έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το αγροτικό-αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο, τα παράθυρα ήταν κλειστά ενώ μέσα στο όχημα εκτός από τον 50χρονο βρήκαν και μία φιάλη υγραερίου η οποία ήταν ανοιχτή.

Το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για αυτοχειρία, χωρίς όμως να έχει αποκλειστεί τίποτε ακόμα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 50χρονος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή Χάνι Αλεξάνδρου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου και μια ημέρα μετά είχε εκδοθεί missing alert κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στις φυλακές Νιγρίτας: Κρατούμενοι αρνούνταν να μπουν στα κελιά – Επέμβαση των ΜΑΤ (video)

Τροχαίο στη Νίκαια: Μοτοσικλετιστής παρέσυρε και εγκατέλειψε 83χρονο (video)

Καλαμάτα: Συνελήφθη 36χρονη – Κακοποιούσε τα παιδιά που πρόσεχε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58