search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:43
MENU CLOSE

Δημήτρης Παπανώτας: «Όποιος είναι κατά των πεσιμάτων, να αλλάξει εκπομπή»

03.02.2024 14:12
papanwtas

Στα δημοσιογραφικά …πεσίματα και στον ντόρο που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος σχολίασε -μεταξύ άλλων- και στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του παιδόφιλου.

«Όποιος είναι κατά των πεσιμάτων, να αλλάξει εκπομπή. Τα πεσίματα δεν είναι πάντα κάτι κακό. Είναι για να μην κουράζεται κάποιος άνθρωπος να ντυθεί, να βαφτεί, να πάει σε ένα στούντιο να περιμένει τη σειρά του. Είναι ευκολία!», ανέφερε.

«Το περιεχόμενό τους είναι αυτό που το χαρακτηρίζει καλό ή κακό και μέχρι στιγμής είναι μια χαρά. Με τη Ναταλία Γερμανού είμαστε συνομήλικοι. Έχει τις απόψεις της για την εκπομπή της, μια χαρά τα λέει πάντως», συνέχισε.

Αναφερόμενος στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και στη σύλληψη του παιδόφιλου, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Δεν τον ξέρω τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Στο ίντερνετ διατυπώνονται εύκολα απόψεις από ανθρώπους αμόρφωτους, ανίδεους, άσχετους και ανάγωγους. Θεωρώ ότι υπάρχει ελληνική αστυνομία. Τι ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης; Υπάρχει κράτος εδώ; Εκτός αν ο κ. Κοψιάλης ανέλαβε υπουργός Δημόσιας Τάξης».

«Αν συνέβαινε κάτι στο παιδί μου, τον ανιψιό μου θα έπαιρνα στην αστυνομία. Το ότι γυρνάει και βίντεο να μάθει ο κόσμος τι; Δεν ξέρει τι κινδύνους έχει;», πρόσθεσε.

»Με ρωτάτε για τον Ποσειδώνα που έγινε γνωστός τα τελευταία δύο χρόνια. Μα θα χτίζω εγώ καριέρες; Ο Ποσειδώνας πατάει στα βήματά μου, κάνει πολύ καλά, διαφωνούμε πολιτικά κάθετα και τελεία», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Σιβλέστερ Σταλόνε: To «αντίο» του Rocky στον «Apollo Creed»

Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ένιωσα εσωτερική αντίσταση, απλώς με ενημέρωσαν ότι θα έχει πολύ γυμνό»

Θρήνος για τον Μιχάλη Ρακιντζή: Έχασε την αδερφή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:42