search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:03
MENU CLOSE

Τρέμουν τους αγρότες οι βουλευτές της ΝΔ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2319
01/02/2024
03.02.2024 22:33
agrotes-es__7_

«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε!»: η περίφημη ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου από την ταινία «Ο ατσίδας» φαίνεται ότι περιγράφει επακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στη Ν.Δ. λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων, με τους βουλευτές που προέρχονται από την περιφέρεια να βρίσκονται… σε αναμμένα κάρβουνα για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και πώς θα απαντήσει τελικά η κυβέρνηση στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

Ήδη ο Μάξιμος Χαρακόπουλος με παρέμβασή του στο «Manifesto» σημείωσε πως «ο αναβρασμός που υπάρχει σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον αγροτικό κόσμο, μετά τις πρωτόγνωρες κινητοποιήσεις στη Γερμανία και τη Γαλλία, καταδεικνύει ότι οι εύκολοι αφορισμοί για υποκινούμενες κινητοποιήσεις των αγροτών του θεσσαλικού κάμπου είναι αστείοι και τους εξοργίζουν ακόμη περισσότερο».

Μαθαίνουμε ότι δεν είναι ο μόνος: πολλοί βουλευτές ουσιαστικά λένε τα ίδια πράγματα στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους (απλώς ο Χαρακόπουλος τα είπε και δημόσια) και πιέζουν την κυβέρνηση να σκύψει πάνω από τα πολλά και σύνθετα προβλήματα των αγροτών και να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για εξεύρεση πραγματικών λύσεων, τονίζοντας, επίσης, ότι θα πρέπει να αποφεύγονται δηλώσεις και συμπεριφορές που «ρίχνουν λάδι στη φωτιά».

Διαβάστε επίσης:

Πάνω σε τρακτέρ ο Στέφανος Κασσελάκης – «Έχετε κάθε δίκιο να είστε εξοργισμένοι», είπε στους αγρότες

Ακρίτα για Μπέο: «Σε λίγες μέρες εκδικάζεται η αγωγή μου – Να κάνει τα κουμάντα του»

Στέφανος Κασσελάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση αγοράζει χρόνο, δεν λύνει προβλήματα – Δίκαια τα μπλόκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:01