search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:31
MENU CLOSE

Νατάσα Θεοδωρίδου: Χάκαραν τη σελίδα της στο Facebook – Γέμισε σεξουαλικό περιεχόμενο

04.02.2024 11:09
theodoridoy-new (2)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου , που συνεχίζει τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Κακοσαίο, είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τις αναρτήσεις της, έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση με το κοινό της, ανεβάζοντας συχνά βίντεο από το καμαρίνι της.

Τις τελευταίες ώρες, παρατηρήθηκαν αναρτήσεις άσεμνου περιεχομένου στην σελίδα της στο Facebook. Οι ακόλουθοί της αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αντιλήφθηκαν πως έχει χακαριστεί ο λογαριασμός της.

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια έκανε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο έχει κάνει αναδημοσίευση από άλλο άτομο, και αναφέρει ότι χάκαραν τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Έτσι, αν μπει κάποιος στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, στην αρχική σελίδα της θα δει κάποια βίντεο από συγκεκριμένο χρήστη τα οποία δεν έχουν σχέση με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τα τραγούδια της, ενώ στα story είχαν αναρτηθεί βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

«H επίσημη σελίδα της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Facebook έχει χακαριστεί. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας μέχρι να αποκτήσουμε πρόσβαση ξανά» αναφέρεται στο story που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας για γάμο ομόφυλων: «Η εκκλησία είναι λάθος»

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα ξαναέκανα πρωινό, δεν είναι αυτή η δουλειά μου» (Video)

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15