ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 13:19
MENU CLOSE

Εξεταστική για Τέμπη: Απορρίφθηκε το αίτημα συγγενών θυμάτων για διακοπή των εργασιών μέχρι την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας

06.02.2024 14:26

Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από την Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά ενδεχόμενες πολιτικές ευθύνες στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών το αίτημα 29 συγγενών θυμάτων να διακόψει τις εργασίες της μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία.

Η Μιλένα Αποστολάκη πρότεινε να κληθούν στην Επιτροπή όλοι οι ουσιώδεις μάρτυρες που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση αλλά δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο των μαρτύρων κι αν μετά την κατάθεσή τους δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση, τότε να διακοπούν προσωρινά οι εργασίες της Εξεταστικής.

Για απόπειρα της αντιπολίτευσης να χαϊδέψει τα αυτά των συγγενών, έκανε λόγο ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τη ΝΔ. Η εξεταστική επιτροπή απέρριψε επίσης, το αίτημα των Νίκου Βρεττού από τη ΝΔ και του ανεξάρτητου Κωνσταντίνου Φλώρου να σταλούν στον Εισαγγελέα τα πρακτικά της κατάθεσης του επικεφαλής του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελέστηκε το αδίκημα της ψευδορκίας.

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης: Συνάντηση με την απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ για την Κύπρο – «Θέλουμε επανέναρξη των συνομιλιών»

Μητσοτάκης από το Τζάνειο: Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης πιάνουν τόπο (Video)

Ο Κασσελάκης παρουσιάζει το think tank Παιδείας: Πανεπιστημιακοί και ερευνητές – «Οι άριστοι της κοινωνίας θα βρίσκονται δίπλα μου»

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.10.2025 13:17
Exit mobile version