search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 01:54
MENU CLOSE

Κασσελάκης και Τάιλερ σε ρομαντική απόδραση στα Μετέωρα

06.02.2024 15:48
METEORA

Την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα επισκέφθηκε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ ο Στέφανος Κασσελάκης όπως γνωστοποίησαν μέσω Instragram. Μαζί τους είχαν και τον αξιαγάπητο σκύλο τους Φάρλι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες μέρες είχε διαδοχικές επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη, συναντήθηκε με τους αγρότες που εντείνουν τις διαμαρτυρίες τους ενώ πραγματοποίησε και την ομιλία του σε περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσκεψη ήταν, όπως φαίνεται, ιδιωτική, καθώς δεν είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμά του, ενώ δεν είχαν ενημερωθεί και σχετικά τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη φωτογραφία από την εξόρμηση στα Μετέωρα ανέβασε σε story στο Instagram ο Τάιλερ και την αναδημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τη Δευτέρα ήταν στην Κοζάνη

Χθες (Δευτέρα 5/2) ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν στην Κοζάνη για το πρώτο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε ένα από τα διαλείμματα της συνεδρίασης, και ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετούσε τους παρευρισκόμενους, ένας πολίτης, πιθανότατα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, τον πλησίασε και του είπε «τον Τσίπρα τον φώναζα “Τσε Γκεβάρα”, εσένα πώς θα σε πω τώρα;», με τον Στέφανο Κασσελάκη να του απαντάει «Στε και βάρα», προκαλώντας τα γέλια όσων ήταν παρόντες.

Διαβάστε επίσης:

Ποιο είναι το χωριό απ’ όπου ανακοίνωσε ο Κασσελάκης το think tank της Παιδείας

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Τα δίδυμα παιδιά τους έκαναν ντεμπούτο στο θέατρο (video)

Και ο Γρηγόρης Δημητριάδης στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.06.2025 00:48