search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:02
MENU CLOSE

Διδυμότειχο: Κλειστό το σχολείο της 9χρονης που πέθανε από στρεπτόκοκκο – Εντοπίστηκε κι άλλο κρούσμα

07.02.2024 17:54
streptokokkos new

Στην αναστολή λειτουργίας της σχολικής μονάδας στην οποία φοιτούσε το 9χρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του από στρεπτόκοκκο στο Διδυμότειχο, προχώρησε με απόφασή της η αρμόδια δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπήρξε κι άλλο κρούσμα λοίμωξης από στρεπτόκοκκο και για προληπτικούς λόγους ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Διαμαντής Παπαδόπουλος, σε συνεννόηση με την περιφερειακή διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, έλαβε την απόφαση να «κλείσει» το 8ο δημοτικό σχολείο Ορεστιάδας, ώστε να περιοριστεί η πιθανότητα διασποράς.

Τα παιδιά πήγαν κανονικά στο σχολείο το πρωί ωστόσο στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι γονείς και κηδεμόνες τους να τα παραλάβουν προτού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα μαθημάτων.

Το σχολείο θα επαναλειτουργήσει την ερχόμενη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου. Παράλληλα ο δήμος Ορεστιάδας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις δημόσιες αρχές για να υλοποιηθούν όσα προβλέπονται σε αντίστοιχα περιστατικά.

Διαβάστε επίσης:

Νέα κτηνωδία στη Σαλαμίνα: Βρέθηκε κρεμασμένος σκύλος σε κολώνα – Προσοχή σκληρές εικόνες

Αργολίδα: Νεκρός 43χρονος σε εργατικό δυστύχημα – Έπεσε στο κενό από στέγη βιομηχανίας

Ποινική δίωξη στον youtuber για την κακοποίηση ΑμεΑ – «Υπήρχε συναίνεση» ισχυρίζεται ο ίδιος  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:56