search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:49
MENU CLOSE

Στέφανος Κασσελάκης: Πήγε για «βρώμικο» με τον Τάιλερ στη Γέφυρα Σερβίων στην Κοζάνη

07.02.2024 16:43
KASSELAKIS

Στη Γέφυρα των Σερβίων στην Κοζάνη πήγε ο Στέφανος Κασσελάκης, για να γυρίσει το βίντεο για το think tank του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία.

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δοκίμασε μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, τις νοστιμιές της κυρίας Γιάννας στην τοπική καντίνα που βρίσκεται επί χρόνια στη Γέφυρα των Σερβίων, παραγγέλνοντας σουβλάκια και λουκάνικα.

Οι δυο τους έκατσαν σε ένα από τα τραπεζάκια της καντίνας και ευχαριστήθηκαν το φαγητό τους με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, να αφήνει και ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα.

Υπενθυμίζεται πως την πόλη της Καλαμπάκας και τα Μετέωρα επισκέφτηκε, τη Δευτέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του.

Η επίσκεψη ήταν όπως φαίνεται ιδιωτική και επί της ουσίας ήταν μία στάση στον δρόμο προς την Κοζάνη για το περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Γαλάζιος πολιτευτής: Οι Έλληνες θέλουν τα παιδιά τους στα πανεπιστήμια, ας γίνουν και τεχνίτες (video)

Νέα «συνάντηση» εκπρoσώπων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑΡ σε εκδήλωση

Στέφανος Μάνος: «Μείωση μισθών κατά 30% για καθηγητές, διευθυντές, κοσμήτορες και πρυτάνεις όσο διαρκούν οι καταλήψεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:49