search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:22
MENU CLOSE

Αλήθεια, γιατί δεν καλεί η εξεταστική τον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ Κώστα Σπηλιόπουλο;

08.02.2024 13:55
Untitled design

Η συζήτηση στην εξεταστική επιτροπή για την κλήση κι άλλων μαρτύρων, πέραν δηλαδή του καταλόγου, που έχει εγκρίνει η κυβερνητική πλειοψηφία, έχει αποκαλύψει τα κενά που εντέχνως έχει αφήσει στην όλη διαδικασία η ΝΔ.

Για παράδειγμα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ επιμένουν (και λογικά) να κληθεί  στην επιτροπή ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Κώστας Σπηλιόπουλος. Ο οποίος διορίστηκε το καλοκαίρι του 2019, αλλά δεν άντεξε ούτε ένα χρόνο. Έστειλε δε στην επιστολή παραίτησής του στο Μέγαρο Μαξίμου το καλοκαίρι του 2020, καταγράφοντας σειρά προβλημάτων στον Οργανισμό.

Είναι δυνατόν να μην καλείται ένας τόσο σοβαρός μάρτυρας, ο οποίος μπορεί να δώσει σημαντικά στοιχεία για το πώς πήγαινε ο ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια.

Σημειωτέον ότι μετά τον κ. Σπηλιόπουλο (ο οποίος είναι πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), ο Οργανισμός έμεινε ακέφαλος για μήνες, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τους αποφασίσει η κοινωνία – Κάνε αίτηση στο isyriza.gr (Video)

Πιερρακάκης για ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Έχουμε τα αυστηρότερα κριτήρια στην ΕΕ» – Πώς προκύπτει η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (video)

Μάκης Βορίδης: «Ακραίο και εμπαθές το κείμενο του ψηφίσματος της Ευρωβουλής» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:18