search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:20
MENU CLOSE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Έχει τρύπιες τσέπες» λέει ο μπαμπάς του – «Δεν τα πάει καλά με τα οικονομικά» (Video)

08.02.2024 11:58
papakaliatis-mpampas-new

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μιλά για τον γιο του, την επαγγελματική του σταδιοδρομία αλλά και τη σχέση του με τα… οικονομικά.

Καλεσμένος στην εκπομπή Creta TV, ο Μανώλης Παπακαλιάτης δηλώνει περήφανος για την πορεία του γιου του και κυρίως για το γεγονός ότι παρέμεινε προσγειωμένος, παρά την επιτυχία του.

Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Θυμάμαι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά ή σχεδόν επαγγελματικά με την τέχνη. Αρχικά ήταν κολλημένος με το θέατρο της σχολής του Μωραΐτη, αλλά εγώ είχα άλλα όνειρα. Θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σπουδάσει οικονομικά για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και να μάθει πέντε πράγματα. Είχαμε πάει μαζί στη Βοστώνη, αλλά αυτός με κορόιδευε. Τότε έπαιζε τους “Μήτσους” και όταν είδε ότι αυτό προχωράει μου λέει “ρε μπαμπά αν θα φύγω τώρα και χαθώ 4-5 χρόνια από το προσκήνιο, θα χαθώ. Οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα οικονομικά τα οποία ούτως ή άλλως δεν τα πολύ πάω καλά”. Ο Χριστόφορος έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

«Οπότε τότε ξεκίνησε την καριέρα του. Για όλα τα παιδιά μου είμαι υπερήφανος. Έχουν βγει καλά παιδιά, εντάξει, ο Χριστόφορος, έχοντας αυτή τη δημοσιότητα θεωρώ ότι είναι κι αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί, προσγειωμένος. Δεν έχει πηδήξει το καλάμι κι ένας πατέρας με τη σταδιοδρομία του Χριστόφορου, δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος: Απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να «πεθαίνει» ή να «φεύγει από την εκπομπή της Καινούργιου» (Video)

Αθηνά Αφαλίδου: «Ο σύζυγός μου διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin στο 4ο στάδιο – Είναι ένας καρκίνος στο αίμα» (Videos)

Μέμος Μπεγνής: Ο πατέρας μου ήταν το μοντέλο του Ελληνάρα που σιχαίνομαι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:20