search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:50
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση Alco: Ελληνικό πρόβλημα η ακρίβεια – «Όχι» στα απογευματινά χειρουργεία – Μεγάλη φθορά της ΝΔ

08.02.2024 19:42
dimoskopisi-new

Στην απουσία ελέγχων αποδίδει η πλειοψηφία των πολιτών την ακρίβεια σε ποσοστό 38% όπως δείχνει δημοσκόπηση της Alco που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Τη δυσαρέσκειά του για το ζήτημα της ακρίβειας εκφράζουν οι πολίτες, ζητώντας περισσότερα μέτρα, ενώ βλέπουν ότι πρόκειται για εσωτερικό ζήτημα. Οι ερωτηθέντες εκτιμούν κατά 38% ότι δεν γίνεται επαρκής αριθμός ελέγχων, ενώ το 28% κάνει λόγο για παθογένειες της ελληνικής αγοράς.

Την ίδια ώρα με ποσοστό 87% οι πολίτες τάσσονται υπέρ της λήψης νέων μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας καθώς οι ερωτηθέντες δήλωσαν πως δεν φτάνουν τα όσα έχει δώσει η κυβέρνηση.

Αντίθετοι με τα απογευματινά χειρουργεία εμφανίζονται σε ποσοστό 53% οι πολίτες όπως αναφέρεται στην δημοσκόπηση της Alco.

Το 41% απάντησε θετικά και το 6% δήλωσε Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

Πτωτική εικόνα δείχνει η δημοσκόπηση στην ικανοποίηση των πολιτών, αναφορικά με την ικανοποίηση του έργου της κυβέρνησης.

Το 45% όσων ρωτήθηκαν δήλωσαν πως δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι, ποσοστό το οποίο αυξήθηκε αρκετά από την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας.

Πρόθεση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου ευρωεκλογών επί των εγκύρων η διαφορά της ΝΔ από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ -που εδραιώνει την διαφορά από τον τρίτο ΣΥΡΙΖΑ – είναι στις 16 μονάδες, με το κυβερνών κόμμα να καταγράφει μεγάλη φθορά.

ΝΔ: 28,2%
ΠΑΣΟΚ: 12,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 10,2%
ΚΚΕ: 9,1%
Ελληνική Λύση: 6,1%
Σπαρτιάτες: 2,3%
ΝΙΚΗ: 3,2%
Πλεύση Ελευθερίας: 2,5%

Διαβάστε επίσης:

Άγριος καβγάς στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα – «Δεν είσαι ο μπαμπάς μου, δεν θα μου πεις τι θα κάνω» είπε η Γιαννακοπούλου στον Κουκουλόπουλο

Βορίδης για αγρότες: Συνάντηση με Μητσοτάκη ναι, αλλά όχι την Δευτέρα

Αυγέρη: «Για την Ιατρική Αλεξανδρούπολης απαιτούνται 18.300 μόρια, σε ιδιωτική σχολή λιγότερα από 10.000 – Ποια αριστεία;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:43