search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:13
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να μάθετε ότι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας

08.02.2024 17:29
kasselaks 5443- new

Με ένα βίντεο στο ΤikTok o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παρενέβη εκ νέου στο μείζον ζήτημα της καταδίκης της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το κράτος δικαίου που υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία και που θέτει σε κίνδυνο την εκταμίευση ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Συγκεκριμένα, στο βίντεό του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκληραίνει την κριτική του στην κυβέρνηση, ονοματίζοντάς της ως υπεύθυνη για την «πρώτη καταδίκη της Ελλάδας από ευρωπαϊκά όργανα μετά τη Χούντα» και στηλιτεύει την έλλειψη ελευθερίας του Τύπου, ένα από τα μελανά σημεία που αναφέρονται στο ψήφισμα – κόλαφος.

@skasselakis

Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης:

«Συνέβη κάτι συνταρακτικό χθες. Το μάθατε; Πώς να το μάθετε, όταν αυτό που θέλουν να μαθαίνετε για τον πρωθυπουργό είναι ο τρόπος με τον οποίο οι επικοινωνιολόγοι του τον βάζουν να αυτοσαρκάζεται στο tiktok για να πείτε «cool», «τα σπας» και να ξεχάσετε τι γίνεται στη χώρα;

Χθες, η πατρίδα μας καταδικάστηκε με ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την κατάσταση στο Κράτος Δικαίου, τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, του Τύπου, των θεσμών.

Ως κύρωση, κινδυνεύουμε να χάσουμε ευρωπαϊκά κονδύλια. Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα.

Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα! Δεν το μάθατε, γιατί η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να το μάθετε. Άλλωστε, αν το επέτρεπε, δε θα φτάναμε να είμαστε το κακό παράδειγμα της Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης:

Τεμπονέρας: Δεν είναι προσωπική μου κίνηση η εκδήλωση με Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου – Τι είπε για την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Βασίλης Κόκκαλης σε Άρειο Πάγο: Η κοινωνία περιμένει ενημέρωση για τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων

Τέμπη: Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Μαρία Καρυστιανού και άλλοι συγγενείς θυμάτων για «να ακουστούν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:13