search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:15
MENU CLOSE

Τέμπη: Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Μαρία Καρυστιανού και άλλοι συγγενείς θυμάτων για «να ακουστούν»

08.02.2024 15:46
maria-karystianoy-new

Την επόμενη Τετάρτη 14/2 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση που διοργανώνει η ευρω-ομάδα της Αριστεράς GUE/NGL στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με μια από τους κεντρικούς ομιλητές τη Μαρία Καρυστιανού, την μητέρα της Μάρθης Ψαροπούλου που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών.

«Πήρα καμένα οστά από την κόρη μου… Συγγνώμη ζητάς όταν σκουντάς κάποιον στο διάδρομο και όχι όταν σκοτώνεις το παιδί του.»

Αυτά ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος, ενώπιον της εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την διερεύνηση των ευθυνών της τραγωδίας των Τεμπών, σημειώνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κώστας Αρβανίτης.

«Τα Τέμπη δεν πρέπει να ξεχαστούν» αναφέρει ο κ. Αρβανίτης και προσθέτει:

«Στις 14.02.24 διοργανώνουμε εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε οι συγγενείς των θυμάτων να ακουστούν από τους ευρωβουλευτές και να μιλήσουν για όσα η κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ αποκρύπτουν».

Στην εκδήλωση εκτός από τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη το λόγο θα πάρουν τα μέλη του Συλλόγου Τέμπη 2023 και συγγενείς θυμάτων Μαρία Καρυστιανού, Χρήστος Κωνσταντινίδης και Παύλος Ασλανίδης.

«Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών. Όχι στη συγκάλυψη! Τα θύματα και οι συγγενείς τους πρέπει να βρουν δικαίωση!», καταλήγει ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

Στα μπλόκα των αγροτών ο Κουτσούμπας: «Ο αγώνας τους είναι δίκαιος, να υλοποιηθούν εδώ και τώρα τα αιτήματα τους»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσίασε στους περιφερειάρχες μηχανισμό παρακολούθησης έργων – «Ούτε 1 ευρώ χαμένο»

Κόντρα Γερουλάνου – κυβέρνησης για το IRIS: Κι όμως οι τράπεζες χρεώνουν τις συναλλαγές    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:15