search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 05:46
MENU CLOSE

Κόντρα στη δεξιά πολυκατοικία για τα ομόφυλα ζευγάρια

08.02.2024 15:15
niki lysi

Στα κρύα του λουτρού φαίνεται πως επιδιώκουν να αφήσουν τον Κυριάκο Βελόπουλο, Σπαρτιάτες και Νίκη συνυπογράφοντας αίτημα για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. 

Την ώρα που συνεργάτες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης διέρρεαν πως βρέθηκαν οι 3 βουλευτές που τους έλειπαν για την κατάθεση αιτήματος ονομαστικής ψηφοφορίας, μια δήλωση του «Σπαρτιάτη» Χαλκιά, από το βήμα της Βουλής έβαλε φωτιές. Ο Θανάσης Χαλκιάς με την ιδιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ανέφερε πως οι Σπαρτιάτες θα ανταποκριθούν στο αίτημα της Νίκης, επιβεβαιώνοντας τις μάχες που δίνονται στα δεξιά της ΝΔ για το ποιος θα βρεθεί στο ρετιρέ της Ακροδεξιάς πολυκατοικίας.  

Νίκη και Σπαρτιάτες που διαθέτουν από 10 βουλευτές το κάθε κόμμα, εφόσον συνυπογράψουν αίτημα, αθροίζουν 20 βουλευτές.  

«Στο κάλεσμα που έκανε ο κ. Νατσιός, οι Σπαρτιάτες, εφόσον κάλεσε όλα τα κόμματα, ενώ άλλοι έλεγαν καλούμε όλα τα κόμματα πλην των Λακεδαιμονίων, θα σταθούμε στο πλάι τους, επιτέλους όλοι μας να ξεχωρίσουμε τις θέσεις μας, όχι να λέμε άλλα και να ψηφίζουμε άλλα, ο καθένας θα πάρει αυτό που τους αναλογεί», είπε. 

Στην Ελληνική Λύση κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό ποιοι είναι οι βουλευτές που στοιχίζονται πίσω από το λευκό και χωρίς σφραγίδα χαρτί.  Νωρίτερα, η έκκληση του Κυριάκου Βελόπουλου σε “πατριώτες” και “Χριστιανούς” βουλευτές πυροδότησε ένταση ανάμεσα στο κόμμα του και τον Δημήτρη Νατσιό.  

Από την αντιπαράθεση τους δε, προκύπτει, κατά έμπειρους κοινοβουλευτικούς, το συμπέρασμα πως δεν συνυπογράφουν βουλευτές της Νίκης το “λευκό χαρτί” Βελόπουλου, όπως είχε κυκλοφορήσει.

Ο Δημήτρης Νατσιός άφησε αιχμές για ηγεμονική διάθεση και εντυπωσιοθηρία του Κυριάκου Βελόπουλου, χωρίς να τον κατονομάσει κι απηύθυνε και αυτός από την πλευρά του κάλεσμα σε ένα κείμενο, χωρίς να φέρει κομματική σφραγίδα, καθώς ούτε η Νίκη διαθέτει τους απαιτούμενους 15 βουλευτές. «Μην κλέβετε και μην σέρνεστε πίσω την πρωτοβουλία της Ελληνικής Λύσης», είπε προς τα έδρανα της Νίκης ο Κωνσταντίνος Χήτας για να προσθέσει:  «Το χαρτί μας είναι λευκό, το είπε ο πρόεδρος μας Κυριάκος Βελόπουλος στο πανελλήνιο, θα σας κρίνουν οι ψηφοφόροι, είστε κοινός πολιτικός αντιγραφέας».

Περνώντας στην αντεπίθεση ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός σχολίασε ειρωνικά πως το ου κλέψεις είναι της Παλαιάς Διαθήκης και ότι σημασία δεν έχει ποιος είναι πρώτος ή δεύτερος κι αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, αρκεί να πιάνει ποντίκια. Ο Δημήτρης Νατσιός πάντως, στην ομιλία του απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή το συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο, το οποίο όπως είπε, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσίασε στους περιφερειάρχες μηχανισμό παρακολούθησης έργων – «Ούτε 1 ευρώ χαμένο»

Κόντρα Γερουλάνου – κυβέρνησης για το IRIS: Κι όμως οι τράπεζες χρεώνουν τις συναλλαγές    

«Κεραμίδα» η απώλεια της έκπτωσης στον ΕΝΦΙΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19