search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:42
MENU CLOSE

Στα «μαχαίρια» Ελληνική Λύση – Νίκη για την ονομαστική στα ομόφυλα ζευγάρια

08.02.2024 14:35
velopoulos-natsios

«Σφάχτηκαν» Ελληνική Λύση και Νίκη στη Βουλή για το ποιο από τα δύο κόμματα θα συμπαρασύρει μεμονωμένους βουλευτές ή από άλλα κόμματα στην πρότασή τους για διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών.

Η έκκληση του Κυριάκου Βελόπουλου από το βήμα της Βουλής στους “τρεις πατριώτες” που λείπουν για να συμπληρωθεί ο αριθμός “15” στο αίτημα -χωρίς κομματική σφραγίδα- για ονομαστική ψηφοφορία και η διαρροή λίγη ώρα αργότερα πως βρέθηκαν οι βουλευτές “με αξιοπρέπεια” και “περηφάνια” άναψε τον καυγά και επιβεβαίωσε πως τα δύο κόμματα βρίσκονται στα μαχαίρια για το ποιος είναι περισσότερο Χριστιανός.

Από την αντιπαράθεση τους δε, προκύπτει, κατά έμπειρους κοινοβουλευτικούς το συμπέρασμα πως δεν συνυπογράφουν βουλευτές της Νίκης το “λευκό χαρτί” Βελόπουλου, όπως είχε κυκλοφορήσει.

Ο Δημήτρης Νατσιός άφησε αιχμές για ηγεμονική διάθεση και εντυπωσιοθηρία του Κυριάκου Βελόπουλου, χωρίς να τον κατονομάσει κι απηύθυνε και αυτός από την πλευρά του κάλεσμα σε ένα κείμενο, χωρίς να φέρει κομματική σφραγίδα, καθώς ούτε η Νίκη διαθέτει τους απαιτούμενους 15 βουλευτές.

“Μην κλέβετε και μην σέρνεστε πίσω την πρωτοβουλία της Ελληνικής Λύσης”, είπε προς τα έδρανα της Νίκης ο Κωνσταντίνος Χήτας για να προσθέσει: “Το χαρτί μας είναι λευκό, το είπε ο πρόεδρος μας Κυριάκος Βελόπουλος στο πανελλήνιο, θα σας κρίνουν οι ψηφοφόροι, είστε κοινός πολιτικός αντιγραφέας”.

Περνώντας στην αντεπίθεση ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός σχολίασε ειρωνικά πως το ου κλέψεις είναι της Παλαιάς Διαθήκης και ότι σημασία δεν έχει ποιος είναι πρώτος ή δεύτερος κι αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, αρκεί να πιάνει ποντίκια.

Ο Δημήτρης Νατσιός απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή το συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο, το οποίο όπως είπε, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 3 μμ στο Σύνταγμα.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσίασε στους περιφερειάρχες μηχανισμό παρακολούθησης έργων – «Ούτε 1 ευρώ χαμένο»

Κόντρα Γερουλάνου – κυβέρνησης για το IRIS: Κι όμως οι τράπεζες χρεώνουν τις συναλλαγές    

«Κεραμίδα» η απώλεια της έκπτωσης στον ΕΝΦΙΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:42