search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:13
MENU CLOSE

Αθηνά Οικονομάκου: Μετά τις αντιδράσεις, ανέβασε και νέο βίντεο από τις χλιδάτες διακοπές της

09.02.2024 18:25
oikonomakou-new

Αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου που έκανε στο Instagram από τις διακοπές της. Η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο τα ξημερώματα της Παρασκευής, δείχνοντας πλάνα από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει στο Ντουμπάι.

Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε την ίδια να περνά την πόρτα της εισόδου, καταγράφοντας με την κάμερα του κινητού της, όλους τους χώρους του υπερλούξ δωματίου.

Οργισμένοι, κάποιοι από τους ακολούθους της, ζήτησαν να σταματήσει να κάνει τέτοιου είδους αναρτήσεις, όταν «ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας».

Ωστόσο, υπήρξαν και εκείνοι που υπερασπίστηκαν την ηθοποιό, εκφράζοντας την απορία τους αναφορικά με αυτούς που εξοργίζονται μόνο και μόνο στη σκέψη ότι κάποιοι έχουν περισσότερα από κάποιους άλλους…

Νέο βίντεο από την ηθοποιό

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε με νέο βίντεο από τις διακοπές της. Στο καινούργιο βίντεο, φαίνεται να σηκώνεται από το κρεβάτι του ξενοδοχείου και να δείχνει τις κουρτίνες του δωματίου που ανοίγουν αυτόματα, απολαμβάνοντας τη θέα από το δωμάτιό της.

Όπως και το προηγούμενο βίντεο , έτσι και αυτό, συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια. «Μόλις μας υπενθύμισες ότι εμείς με τα 700€ το μήνα μια ζωή θα ανοίγουμε τις κουρτίνες μόνες μας» της έγραψε μια γυναίκα. «Α ρε φτώχεια καταραμένη» της έγραψε ένας άλλος, ενώ δεν έλειψαν και από αυτή την ανάρτηση τα σχόλια περί επίδειξης πλούτου.

Διαβάστε επίσης:

Σπάνιο εξώφυλλο για τη βρετανική Vogue – 40 «θρυλικές» γυναίκες σε μια φωτογραφία (Photo)

Φίνος Φιλμ: Το χιουμοριστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας (Video)

Σεφερλής: Βάζει τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον Λαμπάτο και του δίνει δουλειά (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:12