search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:27
MENU CLOSE

Ο Alpha εκτόπισε από την κορυφή της τηλεθέασης το Mega την Πέμπτη

09.02.2024 19:46
tiletheasi

Ο Alpha διέκοψε χθες το σερι του Mega στην πρώτη προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού μεταξύ των καναλιών εθνικής εμβέλειας καταφέρνοντας να αποσπάσει το μεγαλύτερο μερίδιο (14,2%) από την πίτα τηλεθέασης των 10.

Ωστόσο, η μερίδα τηλεοπτικού κοινού που κατευθύνθηκε σε επιλογές μέσω της τηλεόρασης, εκτός των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας ήταν αισθητά μεγαλύτερη (22,5%).

Κατά τα λοιπά το Mega είχε ελαφρά υποχώρηση στο μερίδιο του, όμως ήταν μεγαλύτερη, συγκριτικά, η αύξηση εκείνου του Alpha, για αυτό και το κανάλι της Συγγρού πέρασε δεύτερο στην προτιμήσεις των τηλεθεατών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Απώλεια (1,6%) είχε και το μερίδιο του ΑΝΤ1 αλλά και εκείνο του Σκάι (3,2%), αντίθετα το Star κατάφερε να αποκομίσει κομμάτι μεγέθους 13%.

Χθες ήταν μια καλή ημέρα για την ΕΡΤ1 που είδε το αποτύπωμα της στην πίτα τηλεθέασης να διαμορφώνεται στο 6,4%, όπως επίσης και για το Open που κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο του από τη μια μέρα στην άλλη κατά 0,4%. Μικροαπώλειες είχε το Μακεδονία TV, χωρίς κατά αξιοσημείωτο η τηλεθέαση των ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στα social media για τη Λίνα Κλείτου: Χαρακτήρισε τον πατέρα του Βασίλη Μάγγου «τυπάκο με κατσιασμένο μαλλί»

Ιβάν Σαββίδης: Κατάσχεση περιουσίας στην Ουκρανία για αντίποινα – Δεν επηρεάζεται το Open, λένε στο κανάλι

ΕΡΑ ΣΠΟΡ: Μαγνήτης ακροατών η βραδινή ζώνη του σταθμού – Κορυφαία σε προτιμήσεις  η «Τελευταία σελίδα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:27