search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:51
MENU CLOSE

Χαμός στα social media για τη Λίνα Κλείτου: Χαρακτήρισε τον πατέρα του Βασίλη Μάγγου «τυπάκο με κατσιασμένο μαλλί»

09.02.2024 19:33
kleitou- maggos 987- new

Την οργή των χρηστών των social media προκάλεσε μια τουλάχιστον άστοχη έως και προκλητική ανάρτηση της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου, η οποία  για να στηρίξει το κυβερνητικό αφήγημα για το πόσο καλά θα είναι για την κοινωνία τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα του δολοφονημένου Βασίλη Μάγγου με προσβλητική λεζάντα.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέβασε μια εικόνα του πατέρα του Βασίλη Μάγγου. Γιάννη, στην οποία κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε «Ακούστε καλά τι λένε οι φοιτητές, θέλουμε δημόσιες και δωρεάν σπουδές», και τον χαρακτήρισε«τυπάκο με κατσιασμένο μαλλι», λέγοντας παράλληλα ότι η φωτογραφία αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

Πιο συγκεκριμένα η Λίνα Κλείτου έγραψε: «Καλύτερη διαφήμιση υπέρ των Ιδιωτικών ΑΕΙ από αυτή που κάνει ο τυπάκος με το κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί, δεν θα μπορούσε να γίνει. Ολη η αποτυχία του προοδευτικού σκοταδισμού, σε μια εικόνα».

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος είχε γίνει ξανά viral στο παρελθόν, και όχι με θετικό πρόσημο, όταν και μετά από πυροβολισμό 16χρονου Ρομά από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη η ίδια είχε πει για το θύμα«Όποιος στα 16 κλέβει για λίγα, στα 20 μπορεί να σκοτώσει για λιγότερα».

Ενδεικτικά tweet της οργής των χρηστών

Διαβάστε επίσης:

Ιβάν Σαββίδης: Κατάσχεση περιουσίας στην Ουκρανία για αντίποινα – Δεν επηρεάζεται το Open, λένε στο κανάλι

ΕΡΑ ΣΠΟΡ: Μαγνήτης ακροατών η βραδινή ζώνη του σταθμού – Κορυφαία σε προτιμήσεις  η «Τελευταία σελίδα»

Μάνος Παπαγιάννης: Εξώδικο στο «Πάμε Δανάη» από τον ηθοποιό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:51