search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:44
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα Πειραιά το μέλος των «Πυρήνων» και οι συνεργοί του – Οι πληροφορίες και το ποινικό παρελθόν τους

10.02.2024 13:53
Στον ανακριτή ο 29χρονος ύποπτος για τα τρομοδέματα - Media

Στον Πειραιά οδηγούνται τελικά σύμφωνα με πληροφορίες οι 4 συλληφθέντες στο πλαίσιο της έρευνας για το οργανωμένο έγκλημα.

Το πρώην μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», τα δυο μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού και ο πορτιέρης γνωστού κλαμπ της Αθήνας, οι οποίοι πριν από περίπου δυο ώρες πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα στα δικαστήρια της Αθήνας, τελικά θα εμφανιστούν ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά, καθώς όπως φαίνεται κρίθηκε ότι οι πράξεις έχουν τελεστεί στον Πειραιά.

Νωρίτερα, η προσαγωγή τους στον εισαγγελέα έγινε κάτω από δρακόντια μέτρα ασφάλειας.

Το …βιογραφικό τους

Πάντως, εκτός από το μέλος της ΣΠΦ, που έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για τρομοκρατία, ποινικό παρελθόν έχουν και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες.

Ο δεύτερος είχε κατηγορηθεί το 2023 για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι, και το 2018 για βιασμό στον Πειραιά.

Ο τρίτος συλληφθείς, ο οποίος είναι συγγενής του δεύτερου, είχε κατηγορηθεί το 2020 για επικίνδυνες σωματικές βλάβες στο Βόλο. Τέσσερα χρόνια αργότερα συνελήφθη στην Καλαμάτα γιατί κατοχή εκτοξευτήρα φωτοβολίδων και βολίδες τύπου «στυλό».

Ο τέταρτος είχε συλληφθεί το 2023 για ναρκωτικά, όταν βρέθηκαν στην κατοχή του 4 γραμμάρια κοκαΐνης και φιαλίδιο με ενέσιμη τεστοστερόνη. Είχε συλληφθεί και το 2012, όταν τραυμάτισε σοβαρά με τη μοτοσικλέτα του και εγκατέλειψε στην άσφαλτο μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο 8χρονου – Τι είναι το σπάνιο αιμολυτικό ουραιμικό σύνδρομο που του στοίχισε τη ζωή

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι της Κυριακής

Στον Εισαγγελέα το μέλος των «Πυρήνων», οι ΟΥΚάδες και ο πορτιέρης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48