search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:39
MENU CLOSE

Ο ρατσισμός του Μπέου είναι… μεταδοτικός: Ο πάγκος του Βόλου επιτέθηκε σε ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς

11.02.2024 20:21
kifisia_volos_ratsismos

Εκτός από την ολιγόλεπτη διακοπή στις αρχές του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο, ο αγώνας της Super League ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Βόλο στιγματίστηκε από ένα ακόμη θλιβερό επεισόδιο.

Ο Ανδρέας Τετέι με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, με κάποιον εξ αυτών να τον αποκαλεί «μαϊμού».

Ο 22χρονος φορ της Κηφισιάς ξέσπασε μέσω των social media, ζητώντας να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό τον… τοξικό και ρατσιστικό κύκλο επιθέσεων στον αθλητισμό και την κοινωνία.

«Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας! Δεν πάει άλλο! Ο αθλητισμός οφείλει να είναι ένα πεδίο ευγενούς άμιλλας και όχι εξαπόλυσης ρατσιστικών σχολίων και τακτικών», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμά του σε story που ανέβασε στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Στον τελικό των 100μ. πεταλούδας η Άννα Ντουντουνάκη

Απρόοπτο στον αγώνα Άρη – ΠΑΟΚ: Λιποθύμησε φίλαθλος στο Παλέ

Ο ΟΦΗ απέλυσε τον Μελ μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:39