search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:35
MENU CLOSE

Ποιος είναι, ρε παιδιά, ο μπερδεμένος;

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2320
08/02/2024
11.02.2024 12:24
xatzidakis_geroulanos

Την παρατηρήσατε τη σύγκρουση που ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Γερουλάνου και του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη;

Αφορμή για τη νέα κόντρα ήταν το σύστημα IRIS για τις συναλλαγές, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μία εξαιρετικά μεγάλη διάδοση.

Ο Γερουλάνος σε ανάρτησή του, αλλά και σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, καταγγέλλει το γεγονός ότι οι τράπεζες ανακοίνωσαν την καταβολή προμήθειας προς τους επαγγελματίες που το χρησιμοποιούν. Όχι προς τους πολίτες. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Ο Χατζηδάκης μέσω πηγών του απάντησε ότι «έχει μπερδευτεί» και ότι οι πολίτες μπορούν να συναλλάσσονται με το συγκεκριμένο σύστημα χωρίς προμήθεια!

Είναι πέρα από ξεκάθαρο ότι ο πελάτης ενός καταστήματος δεν θα πληρώνει προμήθεια, αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο ότι δεν αναφέρεται σ’ αυτό ο Γερουλάνος. Αντιθέτως λέει πως θα πληρώνουν προμήθεια – που δεν πλήρωναν έως τώρα – οι επαγγελματίες που είναι συνδεδεμένοι. Το ποιος είναι ο μπερδεμένος βρείτε το εσείς.

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποιητικό μήνυμα Τεμπονέρα σε Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι τουλάχιστον δεύτερος στις ευρωεκλογές

Δημοσιογραφία στην Τουρκία και δυτική υποκρισία…

Χωρίς Κρητικό, η 15μελής επιτροπή των αγροτών στη συνάντηση με Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09