search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:49
MENU CLOSE

Αυστραλία: Σοκ από την εικόνα του πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργού – Ξάπλωσε στον δρόμο μεθυσμένος και μιλούσε ακατάληπτα (Video)

12.02.2024 08:36
alkool new

Σίγουρα η εικόνα ενός – έστω πρώην – αναπληρωτή πρωθυπουργού να είναι ξαπλωμένος στον δρόμο μεθυσμένος και να μιλάει ακατάληπτα δεν συνηθίζεται.

Δεν προκαλεί εντύπωση λοιπόν το γεγονός ότι κυριαρχούν σφοδρές αντιδράσεις στην Αυστραλία  από βίντεο στο οποίο καταγράφηκε ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας, Μπάρναμπι Τζόις, να έχει ξαπλώσει μεθυσμένος στον δρόμο και να λέει πράγματα ακαταλαβίστικα

Το βίντεο καταγράφθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης σε δρόμο στην περιοχή Μπράντον. Στα πλάνα ακούγεται ο 56χρονος πολιτικός να λέει «γαμ… μ…» (dead fucking cunt), ενώ όπως προέκυψε μιλούσε στη σύζυγό του.

Σε δηλώσεις του μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Τζόις παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά τη λήξη της συνεδρίασης του κοινοβουλίου στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας.

«Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Υπάρχει όμως μια εξήγηση. Λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή και υπάρχουν παρενέργειες αν καταναλώσεις παράλληλα αλκοόλ και βγήκαν 100%» προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αυστραλίας.

Ωστόσο ο ίδιος απέρριψε τις εκκλήσεις να παραιτηθεί λέγοντας, πάντως, ότι «αυτή δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν θα μπω σε έναν ατέρμονο διάλογο για το τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι να κάνω».

Διαβάστε επίσης

Κέλβιν Κιπτούμ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στο μαραθώνιο

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Σικελία: Στραγγάλισε τους γιους του και έκαψε ζωντανή τη σύζυγό του

Ανένδοτος ο Νετανιάχου: «Αρκετοί όμηροι είναι ζωντανοί ώστε να δικαιολογηθεί ο πόλεμος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:46