search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:44
MENU CLOSE

Μακελειό στη Γλυφάδα: Η σύζυγος του καπετάνιου δεν ήξερε ότι είναι νεκρός – «Πού θα μάθω τι έγινε;»

12.02.2024 17:46
glifada-new

Την ώρα που η χώρα παραμένει συγκλονισμένη από το μακελειό που σημειώθηκε στη Γλυφάδα το πρωί της Δευτέρας (12/2) και είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 4 ανθρώπων, ένα ακόμη περιστατικό προκαλεί σοκ.

Η σύζυγος του καπετάνιου αναζητούσε τον άνδρα της, μόλις πληροφορήθηκε για τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τον Alpha, η σύζυγος του καπετάνιου έμαθε από τον γαμπρό της για το αιματηρό συμβάν στη Γλυφάδα και άρχισε να τον ψάχνει, καλώντας τον στο τηλέφωνο.

«Τίποτα δεν μου έχουν πει. Ο γαμπρός μου με πήρε από το γραφείο εκεί που δουλεύει, στον Πειραιά. Τώρα βλέπω στην τηλεόραση, ούτε είχα καταλάβει ακριβώς, δεν είπαν διεύθυνση», είπε, μην ξέροντας ότι ο σύζυγος της δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο.

«Αχ, Θεέ μου, πού θα μάθω. Τώρα πάει ο γαμπρός μου εκεί. Αλλά παίρνω τηλέφωνο και δεν μου απαντά το κινητό του. Αχ, Παναγία μου, να μάθω να είναι καλά», πρόσθεσε.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο δράστης εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο ανθρώπους και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο.

Στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε συναγερμός στις 10:20, όταν υπήρξε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στην συμβολή των οδών Αρτεμισίου 2 και Φλέμινγκ στην Γλυφάδα.

Οι άνδρες των ΕΚΑΜ, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, μπήκαν στο ισόγειο του κτηρίου στις 11:15 το πρωί και από εκεί, ανέβηκαν στην ταράτσα. Στις έρευνες που πραγματοποίησαν στην εγκατάσταση, εντόπισαν στο υπόγειο τη σορό του δράστη και στον ημιώροφο τα τρία θύματα.

Ο δράστης μπήκε στο κτήριο με καραμπίνα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Στη συνέχεια, ανέβηκε στους ορόφους της εταιρείας και άρχισε να πυροβολεί. Με το άκουσμα των πυροβολισμών όσοι εργαζόμενοι μπόρεσαν, έτρεξαν να διαφύγουν και βγήκαν έξω.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων, ο ένοπλος ήταν επιστάτης σε νησί του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρείας στους Πεταλιούς Χαλκίδας και ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά.

Διαβάστε επίσης:

Ζεφύρι: Προφυλακιστέος ο 42χρονος κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στο φάσμα του αυτισμού

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Η βόμβα προοριζόταν για την Πρόεδρο Εφετών – Ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 22:42