search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:58
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Βράβευσε τον Ρεχάγκελ – Η συμβουλή που του έδωσε ο Γερμανός τεχνικός (Photos/Videos)

12.02.2024 21:35
mitsotakis-rexagkel-new

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βράβευσε τον Ότο Ρεχάγκελ ως Hall of famer για την κατάκτηση του Euro το 2004 με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, στα πλαίσια των βραβείων Gazzetta Awards.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, παραλαμβάνοντας το γραφείο ανέφερε ότι έδωσε μία συμβουλή στον πρωθυπουργό.

«Τώρα που πήρα το βραβείο έδωσα και μία συμβουλή στον πρωθυπουργό. Εύχομαι να παίρνετε έξυπνες αποφάσεις όπως πήραμε και εμείς τότε στην Πορτογαλία. Όταν είσαι κάπου υπεύθυνος πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που να είναι όλοι ικανοποιημένοι», είπε ο Ρεχάγκελ και πρόσθεσε πως «γνώρισα την αδερφή σας Ντόρα Μπακογιάννη και περάσαμε ωραίες στιγμές» με τον πρωθυπουργό να αναφέρει με χιούμορ: «και εγώ την γνωρίζω καλά».

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός πήρε το λόγο και τόνισε: «Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι μαζί σας. Είναι τιμητικό για μένα να βραβεύσω έναν άνθρωπο που υπήρξε πρωταγωνιστής μίας μοναδικής διαδρομής, μίας ομαδικής προσπάθειας που έφερε την πατρίδα μας στην κορυφή της Ευρώπης

Όλοι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το καλοκαίρι του 2004 και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τιμήσουμε 20 χρόνια μετά τον στρατηγό, τον μεγάλο πρωταγωνιστή αυτής της προσπάθειας». 

Τι είπε ο Μητσοτάκης για το άνοιγμα των γηπέδων

«Σε αυτήν την ενδιαφέρουσα συγκυρία να ευχηθώ τα βραβεία αυτά να συμπέσουν με το άνοιγμα των γηπέδων με διαφορετικούς κανόνες από αυτούς που ζήσαμε στο παρελθόν. Μία συλλογική προσπάθεια, για την οποία θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων.

Έχει έρθει η ώρα πια να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα, να προσφέρουμε στους φιλάθλους ποιότητα και ασφάλεια όπως αρμόζει σε ένα πραγματικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» τόνισε ο πρωθυπουργός ενώ ο Ότο Ρεχάγκελ πρόσθεσε:

«Δεν έχω βάλει γκολ εγώ αλλά οι παίκτες μας. Εγώ απλά τους συμβούλεψα και ακολούθησαν τις συμβουλές μου».

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη απένειμε βραβείο στη Φανή Χαλκιά για τη συνολική προσφορά της στον αθλητισμό.

Διαβάστε επίσης:

Τεμπονέρας προς τους επικριτές του: Καμία αμφισβήτηση, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπίτι μας, προχωράμε όλοι μαζί

Γλυφάδα: «Να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με άλλη υπόθεση» – Η πρώτη αντίδραση του Σπύρου Καρνέση μετά το μακελειό στη ναυτιλιακή

Στέφανος Κασσελάκης: Περιπέτεια στον αέρα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:57