search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:22
MENU CLOSE

Action24: Ο «Ρεχακλής» στο αποψινό «EQ» (video)

07.02.2024 14:03
otto_actin24

Τον συνοδεύουν οι χαρακτηρισμοί «Βασιλιάς Όθων» και «Ρεχακλής», ένα κράμα από το επίθετο του και το μυθικό ήρωα με τους 12 άθλους.

Ο διάσημος βετεράνος προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, ο άνθρωπος ο οποίος οδήγησε την Εθνική Ελλάδας  ποδοσφαίρου στον μεγαλύτερο θρίαμβο της ιστορίας της, την κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2004, φιλοξενείται στην εκπομπή «EQ» (21.00, Action 24) από την Έλενα Παπαβασιλείου.

Δύο δεκαετίες ύστερα από τον ανεπανάληπτο θρίαμβο, ο Ότο Ρεχάγκελ θυμάται τις μεγαλύτερες στιγμές, τα εμπόδια αλλά και τις έντονες συγκινήσεις που έζησε «στο τιμόνι» του εθνικού ποδοσφαιρικού συγκροτήματος.

Δεν διστάζει να απαντήσει στο ερώτημα πως βλέπει την Εθνική ομάδα σήμερα αλλά και ποιους θεωρεί κορυφαίους παίκτες.

Στο πλατό της εκπομπής η παρουσιάστρια θα υποδεχθεί επίσης τον τότε βοηθό προπονητή της Εθνικής Ομάδας, Γιάννη Τοπαλίδη και τον δημοσιογράφο Γιάννη Δάρα

Οι δύο τους θα εξιστορήσουν ανέκδοτα στιγμιότυπα από το καλοκαίρι του 2004, τον τρόπο που χτίστηκε και θωρακίστηκε η ελληνική ομάδα απέναντι στις κακόβουλες κριτικές και φυσικά πως έφτασε στον τελικό και την κατάκτηση του Euro. Για «επιδόρπιο» η εκπομπή έχει μια αποκάλυψη του Γιάννη Τοπαλίδη που θα συζητηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Σελίν Ντιόν: Με ντοκιμαντέρ για την ασθένειά της επιστρέφει στην ενεργό δράση

«Δεκατιανοί»: Καμία ντροπή δεν είναι ενημέρωση – Ενημέρωση για τρίχες και όχι για την ουσία (video)

Τροχός της Τύχης: Παίκτρια έγραψε ιστορία – Κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό και πήρε το αυτοκίνητο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:17