search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:54
MENU CLOSE

Σβίγκου για Μπέο: Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει από καιρό – Να πάψει η ατιμωρησία του

12.02.2024 22:35
rania svigkou 654- new

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ράνιας Σβίγκου, στηλιτεύει το γεγονός της ατιμωρησίας του Αχιλλέα Μπέου ενώ επισημαίνει πως ο δήμαρχος Βόλου, μέσα στην ίδια ημέρα εξαπέλυσε ρατσιστική επίθεση εναντίον του ποδοσφαιριστή Τεττέι και ομοφοβική εναντίον Κασσελάκη.

«Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει από καιρό. Την ίδια μέρα, ρατσιστική επίθεση Μπέου εναντίον του ποδοσφαιριστή Τεττέι και ομοφοβική εναντίον Κασσελάκη. Να πάψει η ατιμωρησία Μπέου. Ο ρατσισμός, ο σεξισμός και η ομοφοβία δεν έχουν θέση στην κοινωνία, στον αθλητισμό και στην πολιτική», αναφέρει η κα Σβίγκου.

Ο ποδοσφαιριστής Ανδρέας Τετέι, την Κυριακή, κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση προς το πρόσωπό του. Ο ίδιος ωστόσο δεν δημοσίευσε ποιος του επιτέθηκε λεκτικά. Το περισταστικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα Κηφισιά-Βόλος, για τη Super League.

Σήμερα Δευτέρα (12/2) η ΠΑΕ Κηφισιά προχώρησε στη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο ξεκάθαρα φαίνεται ότι η ρατσιστική επίθεση έγινε από τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο δήμαρχος Βόλου όμως, παραμένει αμετανόητος στις δηλώσεις που έκανε και για τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως «σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε», ενώ έσπευσε να χαρακτηρίσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «προκλητικό» και «αηδιαστικό» «συστήνοντας» με δηκτικό τρόπο στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της ΝΔ «να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία με πρωτοβουλία Λινού για αυστηροποίηση του θεσμικού πλαισίου για την παρένθετη κύηση

Αγρότες: Το «πακέτο» μέτρων του Μητσοτάκη στη συνάντηση στο Μαξίμου – Πού ποντάρει η κυβέρνηση για να αποτραπεί κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Γλυφάδα: Τι όπλισε το χέρι του μακελάρη, όλο το παρασκήνιο – Καρέ-καρέ οι κινήσεις του στη ναυτιλιακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:49