search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:54
MENU CLOSE

Βουλή: «Φούντωσε» η βεντέτα Γεωργιάδη – Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

12.02.2024 19:05
adonis- polakis vouli 9876- new

«Φούντωσε» η βεντέτα Γεωργιάδη – Πολάκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στη Βουλή όπου συζητήθηκε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές προσωπικές εκφράσεις. Για τον «πιο κακό άνθρωπο στην ελληνική πολιτική σκηνή» έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, ο οποίος στο τέλος με εμφανώς ειρωνική διάθεση έστειλε φιλάκια στον Παύλο Πολάκη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό να περνάει στην αντεπίθεση, αποκαλώντας τον «διεφθαρμένο».

«Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που έχει απολύσει δυο εργαζόμενους επειδή τους μισεί, τόσος κακός είστε. Κάποτε είχατε στεναχωρηθεί επειδή σας είχα παρομοιάσει με τον σκύλο Ραντανπλάν, τελικά δεν έχετε ούτε τη στοιχειώδη συναίσθηση ενός κυνός», είπε προς τον αψύ Κρητικό ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει: «Είστε ο πιο κακός άνθρωπος στην πολιτική σκηνή. Έχετε πρωτόγνωρη κακία και μίσος. Σε άλλες εποχές εμένα θα με είχατε σφάξει».

Ο Παύλος Πολάκης αν και αρχικά ανέφερε πως δεν προτίθεται να απαντήσει στους χαρακτηρισμούς Γεωργιάδη, τελικά δεν κρατήθηκε. «Εσείς δεν είστε κακός, είστε διεφθαρμένος. Δεν είστε αθώος, είστε αρχειοθετημένος. Κάποιοι μας θα αντέξουμε».

Π. Πολάκης: «Τεχνηέντως χρησιμοποιήσατε χαρακτηρισμούς, για να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα. Αντιπαρέρχομαι.  Δεν θέλω και δεν αξίζει. Όπως λέει και η παροιμία, ποτέ του χοίρου το μαλλί δε γίνεται μετάξι… Έχω πάρα πολλή αξιοπρέπεια, πέρασα δίπλα από ποταμό χρήματος και τη χέρα μου δεν την άπλωσα» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να καλέσει ωστόσο αμέσως μετά τον υπουργό να δώσουν ραντεβού στο δικαστήριο.

Π. Πολάκης: «Λέτε ότι τα έχω πιάσει από τον σεκιουριτά του ΚΕΕΛΠΝΟ. Πάμε μαζί σε συμβολαιογράφο και να παραιτηθούμε της παραγραφής και να πάμε στο δικαστήριο, να δούμε ποιος έχει τα κότσια να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια». 

Αδ. Γεωργιάδης: «Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, εσείς προφανώς όχι. Η αρχειοθέτηση είναι ανώτερη της αθώωσης, η φίλη σας η Τουλουπάκη δεν βρήκε ούτε αποχρώσεις ενδείξεις για να μου ασκήσει δίωξη. Ούτε από Λοβέρδο ζητήσατε συγγνώμη. Δεν έχετε παραγραφή, σας κατηγορώ ότι πήρατε λεφτά, αυτό είναι ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Έγινε έλεγχος στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Τζάμι η περίοδος του Άδωνι Γεωργιάδη. Όμως, βρήκε για τον Πολάκη τιμολόγια. Έχετε πληρώσει 50 χιλιάδες ευρώ για να φυλάνε έναν άνθρωπο που δεν υπήρχε…. Ο αθώος Πολακης που δεν έχει βάλει το δάχτυλο στο μέλι, εάν είχατε βρει για μένα ένα τιμολόγιο για Νοβάρτις θα με είχατε προφυλακίσει και εγώ έχω βρει 2 εκατ. και πληρώθηκαν με εντολή αδιάφθορου Παύλου Πολάκη».

Οι δυο άνδρες ωστόσο συνέχισαν τον καυγά και εκτός μικροφώνων, με τον υπουργό Υγείας μάλιστα να… στέλνει φιλάκια από βήματος στον Παύλο Πολάκη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για αγρότες: Κατέθεσε 4 τροπολογίες για το κόστος παραγωγής και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του ΕΛΓΑ

Εξεταστική για Τέμπη: ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαρκόπουλου με τρίλεπτο video από τις «ακρότητες» του προέδρου της επιτροπής

Νέο πρόγραμμα επιδότησης 1.300 μακροχρόνια ανέργων άνω των 55 ετών – Πόσα χρήματα δικαιούνται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:51