search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:16
MENU CLOSE

Μαρκόπουλος: «Δέχομαι απειλές για τα παιδιά και την οικογένειά μου» (Video)

13.02.2024 09:07
markopoulos new

Την ώρα που μιλούσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρεμβάσεις» του Blue Sky, ο βουλευτής Δημητρης Μαρκόπουλος κοίταξε το κινητό του και ξαφνικά έδειξε να τα χάνει.

Όταν ο δημοσιογράφος και οικοδεσπότης της εκπομπής Σωτήρης Ξενάκης τον ρώτησε τι συνέβη, απάντησε εμφανώς αναστατωμένος: «Έλαβα κάποια mail… Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου. Όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ διασκεδάζω στην εξεταστική (σ.σ. για τα Τέμπη), ενώ εγώ πότε δεν είπα κάτι τέτοιο… κρίμα», ανέφερε.

«Εγώ όταν έκανα ένα λάθος βγήκα μετά από 11 ώρες μέσα σε μια συνεδρίαση, έκανα μια ατυχή δήλωση, ζήτησα συγγνώμη ανθρώπινα, ήταν λάθος μου» είπε ο βουλευτής της ΝΔ για να συμπληρώσει «είναι ένα απειλητικό mail που έχω δεχτεί τώρα για τα παιδιά μου».

Να σημειωθεί πως οι παρευρισκόμενοι στο πάνελ της εκπομπής όπως ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας, και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, καταδίκασαν το απαράδεκτο περιστατικό.

Αντιδράσεις από τη στάση του ως προέδρου της εξεταστικής

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος είναι πρόεδρος της εξεταστικής για το σοδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η στάση του ωστόσο προκαλεί πολιτικές αντιδράσεις.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος από ό,τι φαίνεται χάνει τη ψυχραιμία του συχνά, αδυνατώντας να διατηρήσει τον έλεγχο της διαδικασίας. Στα πιο πρόσφατα, ο πρόεδρος της Επιτροπής ζητούσε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις και βουλευτής της Νίκης σηκώθηκε και άρχισε να κάνει… διατάσεις προκαλώντας την έκρηξη του Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις έχει συγκρουστεί τόσο με τον εισηγητή του ΚΚΕ όσο και με την εισηγήτρια της Πλεύσης Ελευθερίας.

Επιπλέον, η Νέα Αριστερά είχε καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του κ. Μαρκόπουλου, ενώ σάλος είχε προκληθεί όταν είχε αποκαλέσει «γουρλίδικη» την Επιτροπή, με αποτέλεσμα να ζητήσει συγγνώμη, ενώ λίγες μέρες αργότερα πέταξε και νέο μαργαριτάρι, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος: «το διασκεδάζω».

Σημειώνεται πως αδιανόητες επιθέσεις με προσωπικούς χαρακτηρισμούς έχει εξαπολύσει και σε πάνελ, όπως σε βάρος του Προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, ενώ αποκάλεσε δημοσιογράφο “γιουσουφάκι” σε τηλεοπτική εκπομπή  

Διαβάστε επίσης

Γλυφάδα: Τι όπλισε το χέρι του μακελάρη, όλο το παρασκήνιο – Καρέ-καρέ οι κινήσεις του στη ναυτιλιακή

ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία με πρωτοβουλία Λινού για αυστηροποίηση του θεσμικού πλαισίου για την παρένθετη κύηση

Στην Εξεταστική για τα Τέμπη σήμερα ο Κώστας Καραμανλής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:16