search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:05
MENU CLOSE

Εξεταστική για Τέμπη: Ο Μαρκόπουλος έχασε κάθε έλεγχο – Παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον Βρεττό (Video)

08.02.2024 20:17
tempi_exetastiki_3101_1920-1080_new

«Ξέφυγε» η κατάσταση στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα των Τεμπών, μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Δημήτρη Μαρκόπουλου και του βουλευτή της Νίκης, Νίκου Βρεττού.

Η αρχή έγινε με τον Νίκο Βρεττό να θέτει ερωτήσεις στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ την περίοδο 2019-2023 Χρήστο Βίνη, οι οποίες σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο είχαν επαναληφθεί.

Και ενώ ο ο πρόεδρος της Επιτροπής ζητούσε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις, ο βουλευτής της Νίκης σηκώθηκε και άρχισε να κάνει… διατάσεις προκαλώντας την έκρηξη του Δημήτρη Μαρκόπουλου:

Δ. Μαρκόπουλος: Είσαι σοβαρός; Τι είναι αυτά που κάνεις;

Ν. Βρεττός: Σηκώθηκα γιατί έχω πρόβλημα με τη μέση μου

Δ. Μαρκόπουλος: Είσαι αδιανόητος

Η ένταση κλιμακώθηκε στη συνέχεια, με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να κλείνει το μικρόφωνο του βουλευτή της Νίκης και να δίνει τον λόγο στην Ελένη Καραγεωργοπούλου από την Πλεύση Ελευθερίας.

Ο βουλευτής της Νίκης διαμαρτυρήθηκε με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Επιτροπής να ζητήσει την προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης, με την ένταση να μεταφέρεται στους διαδρόμους της Βουλής.

Τελικά, τα μέλη της επιτροπής επέστρεψαν στην αίθουσα με τον πρόεδρο της Επιτροπής να αποβάλλει τον βουλευτή της Νίκης από την αίθουσα, επικαλούμενος τον κανονισμό της Βουλής που αναφέρει πως οι βουλευτές πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του προεδρείου.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση Alco: Ελληνικό πρόβλημα η ακρίβεια – «Όχι» στα απογευματινά χειρουργεία – Μεγάλη φθορά της ΝΔ

Βορίδης για αγρότες: Συνάντηση με Μητσοτάκη ναι, αλλά όχι την Δευτέρα

Αυγέρη: «Για την Ιατρική Αλεξανδρούπολης απαιτούνται 18.300 μόρια, σε ιδιωτική σχολή λιγότερα από 10.000 – Ποια αριστεία;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:05