search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:58
MENU CLOSE

Μητσοτάκης σε Φάμελλο: Δεν υφίσταται ζήτημα συνοχής της κυβερνητικής πλειοψηφίας – Καταθέστε πρόταση μομφής

15.02.2024 16:21
mitsotakis vouli 8765- new

Στην αντεπίθεση θέλησε να περάσει ο πρωθυπουργός μετά την παρέμβαση του Σωκράτη Φάμελλου υποστηρίζοντας πως παρά τα όσα αναφέρει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ η αλήθεια είναι πως δεν ψήφισε την ισότητα στον πολιτικό γάμο λόγω των αντιδράσεων του συγκυβερνήτη Πάνου Καμμένου.

«Αποκρύψατε την πραγματική αλήθεια, γιατί δεν προχωρήσατε στην ισότητα στον πολιτικό γάμο όταν ήσασταν κυβέρνηση. Και η αλήθεια έχει όνομα: Πάνος Καμμένος. Έπρεπε να έρθει μια κεντροδεξιά, φιλελεύθερη παράταξη για να την υλοποιήσει», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και διερωτήθηκε ποια στάση θα κρατήσουν στην αποψινή ψηφοφορία βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Παύλος Πολάκης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «δεν υφίσταται ζήτημα συνοχής της κυβερνητικής πλειοψηφίας» και προκάλεσε τον Σωκράτη Φάμελλο να καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας για να το διαπιστώσει. Έστρεψε δε, τα βέλη του και κατά του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για εκκωφαντική σιωπή του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε για άλλη μια φορά στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση των ευρωβουλευτών του, αναφέροντας: «Ο τελικός κριτής του κράτους δικαίου σε μια χώρα είναι η έκθεση της Κομισιόν, η οποία επισημαίνει διαρκή πρόοδο της Ελλάδας». Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη «η Ιστορία θα γράψει τους Έλληνες ευρωβουλευτές οι οποίοι ψήφισαν υπέρ ενός ψηφίσματος το οποίο ζητά από την Ευρώπη να κόψει χρηματοδοτήσεις από την Ελλάδα». 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε και για τις αιχμές που άφησε ο κ. Φάμελλος για τον τέως δήμαρχο Αθηναίων, επικαλούμενος δηλώσεις του Στέλιου Κούλογλου για τον Στέφανο Κασσελάκη. «Τέως δικός σας ευρωβουλευτής βγήκε και είπε δημόσια ότι ο κ. Κασσελάκης “μπορεί να κερδίσει τις ευρωεκλογές”, διότι νόμιζε ότι ‘’οι ευρωεκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους”. Προσγειωθείτε επιτέλους στην πραγματικότητα, σοβαρευτείτε κι ελάτε να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση, όπως αρμόζει σε όσους ενδιαφέρονται για το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας», είπε.

Διαβάστε επίσης: 

«Απόβαση» με τρακτέρ στην Αθήνα την Τρίτη αποφάσισαν οι αγρότες στη Νίκαια

Βασίλης Κόκκαλης για Τέμπη: Μετά τη σημερινή κατάθεση του κ. Αγοραστού είναι ξεκάθαρη η ανάγκη κλήτευσης του κ. Τριαντόπουλου

Η κυβέρνηση επιμένει στα περί «συκοφαντίας της χώρας» από ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:58