search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:18
MENU CLOSE

Βασίλης Κόκκαλης για Τέμπη: Μετά τη σημερινή κατάθεση του κ. Αγοραστού είναι ξεκάθαρη η ανάγκη κλήτευσης του κ. Τριαντόπουλου

15.02.2024 15:37
vasilis-kokkalis-new

«Αδήριτη» χαρακτήρισε την ανάγκη κλήτευσης του αρμόδιου για την Πολιτική Προστασία υφυπουργού, Χρήστου Τριαντόπουλου, ο Βασίλης Κόκκαλης, μετά τη σημερινή κατάθεση του πρώην Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών.

Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κόκκαλη: «Από τη σημερινή κατάθεση του πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, παρά τη σιωπή του, είχαμε μία καθοριστική εξέλιξη στο θέμα της απονομής ευθυνών για το πολύνεκρο έγκλημα των Τεμπών.

Ναι μεν ασκήθηκε το δικαίωμα της σιωπής από τον κ. Αγοραστό, όμως προκύπτει από τα όσα είπε, από τη διατύπωσή του πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας είχε  «υποστηρικτικό» ρόλο στα όσα συνέβησαν μετά το τραγικό δυστύχημα, ότι σύμφωνα με το νόμο, άλλο όργανο είχε την καθοδήγηση. Γι’ αυτό κι εμείς καλούμε τον τότε αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία κ. Χρήστο Τριαντόπουλο καθώς πλέον προκύπτει ξεκάθαρα η ανάγκη κλήτευσής του.

Ελπίζουμε ο κ. Μητσοτάκης να δώσει την άδεια στον κ. Τριαντόπουλο να έρθει και να πει στην ελληνική κοινωνία για ποιο λόγο και ποιος έδωσε την εντολή να εξαφανιστούν τα πειστήρια, τα ίχνη αυτού του εγκλήματος, αλλά και τα ίχνη ανθρωπίνων ιστών.

Οφείλουμε να μάθουμε την αλήθεια, το χρωστάμε στη μνήμη των 57 νεκρών. Να μάθουμε ποιος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων τις κρίσιμες στιγμές και ποιος έδινε τις εντολές» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Βελόπουλος: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για τους χαρακτηρισμούς Στίγκα

Φάμελλος: Πίεση σε Μητσοτάκη για Βορίδη, Σαμαρά και αποχή – «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει το νομοσχέδιο γιατί πάει την κοινωνία μπροστά»

Η κυβέρνηση επιμένει στα περί «συκοφαντίας της χώρας» από ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:17