search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:21
MENU CLOSE

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Έκοψα τα μαλλιά μου, τα έβαλα σε έναν φάκελο και του τα έστειλα στο Παρίσι» (Video)

16.02.2024 09:04
filareti-komninoy-new

Στη σχέση που είχε με τον Ανδρέα Βουτσινά αναφέρθηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη ιστορία από το μακρινό παρελθόν.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η ηθοποιός, καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4, διηγήθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο τού είχε στείλει μια τούφα από τα μαλλιά της σε έναν φάκελο γιατί κάποτε τής είχε ζητήσει να τα κόψει για έναν ρόλο.

«Ήμουν πολύ μικρή τότε για να έχω απαιτήσεις από τον Ανδρέα Βουτσινά. Απλώς η σχέση μας στηριζόταν σε αυτό το συγκρουσιακό στοιχείο. Ας πούμε, μια φορά μου ζήτησε να κόψω τα μαλλιά μου κοντά και εγώ είχα λίγο το φετίχ με τα μακριά μαλλιά από μικρό παιδί. “Έλα μωρέ τώρα, δεν μπορώ! Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα στην Επίδαυρο, έχω λίγο το σύνδρομο του Σαμψών” του είπα, με ρώτησε τι είναι αυτό και του απάντησα πως “νομίζω ότι θα χάσω τη δύναμη μου”. “Καλά, εντάξει, θα βάλουμε μια περούκα τώρα και τελείωσε” μου είπε. “Εξάλλου είναι και οι αποστάσεις τεράστιες στην Επίδαυρο” » είπε και πρόσθεσε:

«Μου το έκανε όμως χατίρι. Έτσι και εγώ μετά από κάποιους μήνες, όταν για προσωπικούς λόγους πήγα και έκοψα τα μαλλιά μου, τα έβαλα μέσα σε έναν φάκελο και του τα έστειλα στο σπίτι του στο Παρίσι. «Η κουρά έγινε, ιδού και τα πειστήρια» έγραφε από πάνω ο φάκελος. Είχαμε εντελώς τέτοια σχέση.

Θυμάμαι ότι με παίρνει τηλέφωνο, που τότε δεν ήταν εύκολα γιατί κόστιζαν οι υπεραστικές κλήσεις, για να μου πει: “Είσαι τρελή! Είσαι μάγισσα! Άνοιξα τον φάκελο και γέμισε το σπίτι μου από τις τρίχες σου”. Για να κλείσω αυτή την ιστορία όταν πια έφυγε από τη ζωή και πήγε ο γιος του στο σπίτι του να μαζέψει τα πράγματα του, βρήκε αυτόν τον φάκελο. Τον είχε κρατήσει»

«Οι καβγάδες μας με τον Βουτσινά έχουν μείνει παροιμιώδεις»

Μιλώντας για τον Ανδρέα Βουτσινά, η Φιλαρέτη Κομνηνού κάνει λόγο για έναν «μύθο». Έναν καλλιτέχνη που «έφερνε τον αέρα αυτόν του ανθρώπου που είχε ζήσει στην Αμερική και είχε γνωρίσει όλους τους μεγάλους σταρ».

«Γνωρίζοντας λοιπόν τον Βουτσινά, κατά κάποιο τρόπο εξοικειώθηκα με αυτό που λεγόταν σταρ και μύθος» τονίζει, επισημαίνοντας ότι οι συγκρούσεις τους άφησαν ιστορία…

«Ο Ανδρέας Βουτσινάς ήταν πολύ δύσκολος. Ένα θηρίο το οποίο ήταν πάρα πολύ σκληρό κάποιες στιγμές, δυσβάσταχτα σκληρό και κάποιες άλλες φορές πάρα πολύ τρυφερός. Τώρα βέβαια το λέμε, μεταξύ αστείου και σοβαρού, πως οι καβγάδες και οι συγκρούσεις μας έχουν μείνει παροιμιώδεις» είπε μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή.

«Θυμάμαι πως μια φορά κάναμε πρόβες για τις Τρωάδες και σε κάποια στιγμή χτυπάω το κεφάλι μου, με παίρνουν τα αίματα και κόβετε το φρύδι μου. Βέβαια σταμάτησε η πρόβα, με πήγαν στο νοσοκομείο, μου έκαναν ράμματα και την άλλη μέρα πήγα στην πρόβα ενώ θα μπορούσα να μην είχα πάει λόγω μιας ελαφριάς διάσεισης. “Ωραία, πάμε τη σκηνή της Ανδρομάχης” λέει ο Βουτσινάς.

Έχουν μείνει όλοι, γυρνάνε και με κοιτάνε για να δουν πως θα αντιδράσω, εγώ δε φορούσα μαύρα γυαλιά γιατί η εικόνα μου ήταν αποτροπιαστική. “Α έτσι είσαι, με προκαλείς” σκέφτηκα και του είπα εντάξει, πάμε»

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Τουρνάς: Υπήρξα από παιδί μάρτυρας κατατρεγμού των ομοφυλόφιλων με τρόπο αιχμηρό, χυδαίο

Χρήστος Μάστορας: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε (Photos)

Η Δήμητρα Ματσούκα για το νέο κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη: «Είμαι πολύ περήφανη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:17