search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:20
MENU CLOSE

Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στο Ηράκλειο – Γύρισε μεθυσμένος και την πυροβόλησε στο κεφάλι (photos/video)

16.02.2024 11:46
irakleio_gynaikoktonia

Άλλη μια γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, με τη νέα γυναικοκτονία να συγκλονίζει αυτή τη φορά την περιοχή Καμίνια στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο 39χρονος δράστης ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για μικροποσότητες ναρκωτικών, φέρεται να ήταν μεθυσμένος όταν γύρισε στο σπίτι που διέμενε με την 29χρονη σύντροφό του.

Στη συνέχεια, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με όπλο που κατείχε παράνομα, την πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνι. Η κοπέλα φορούσε τα ρούχα της και σύμφωνα με πηγές έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της, κοντά στο αυτί.

Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε ένα τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και είχε μέσα 3 πλήρη φυσίγγια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο βρέθηκε και μια βολίδα.

Στην γειτονιά επικρατεί αναστάτωση με τους γείτονες του ζευγαριού να αδυνατούν να πιστέψουν πως η νεαρή κοπέλα έπεσε νεκρή από το χέρι του συντρόφου της…

Διαβάστε επίσης:

Καλλιθέα: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο και άρπαξαν τις εισπράξεις (video)

Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις – Αποκλεισμοί δρόμων και τελωνείων – «Απόβαση» με τα τρακτέρ στην Αθήνα την Τρίτη (videos)

Κατεχάκη: Ανατροπή μοτοσικλέτας στο ρεύμα προς Ηλιούπολη – Δύο τραυματίες, ο ένας πολύ σοβαρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:19