search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:45
MENU CLOSE

Παρίσι: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που τους απείλησε με χασαπομάχαιρο – Τον πυροβόλησαν 20 φορές

17.02.2024 17:13
POLICE GALLIA

Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και σκότωσαν άνδρα που τους απείλησε με χασαπομάχαιρο, το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία.

Ο νεκρός, γεννημένος το 1984 στο Σουδάν, δεν ήταν γνωστός στις αρχές, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ αφού χρησιμοποίησαν εναντίον του τέιζερ, χωρίς αποτέλεσμα, επεσήμανε η εισαγγελία η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.

Πιο αναλυτικά, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, η αστυνομία δέχθηκε κλήση για ένα απειλητικό άτομο, που κρατούσε χασαπομάχαιρο και βρισκόταν στον σταθμό του τραμ Butte στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, είδαν τον άνδρα να κρατά ένα χασαπομάχαιρο στο ένα χέρι και ένα τετράδιο με λέξεις στα αραβικά στο άλλο.

Αφού δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών να αφήσει το μαχαίρι και παρά την επανειλημμένη χρήση τέιζερ, ο άνδρας άρχισε να τρέχει προς το μέρος τους κρατώντας πάντα το χασαπομάχαιρο, αναφέρει η εισαγγελία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τέσσερις αστυνομικοί έκαναν χρήση του όπλου τους πυροβολώντας περίπου 20 φορές. Κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε, αλλά όσοι έκαναν χρήση του όπλου τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, τόνισε η εισαγγελία.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο Ιράν: 30χρονος σκότωσε 12 συγγενείς του με καλάσνικοφ

Στενός συνεργάτης Ναβάλνι: Είπαν στη μητέρα του ότι πέθανε από «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου» – Συνεχίζεται το θρίλερ με τη σορό του

Πανικός σε πτήση: Επιβάτης τα έσπασε όλα και γρονθοκόπησε αεροσυνοδό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:44