search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:04
MENU CLOSE

Υπόθεση «παλαιοχριστιανών»: Tαυτόχρονη επιχείρηση σε περιοχή της Λαμίας

18.02.2024 11:05
peripoliko27
φωτο αρχείου

Ανοίγει η βεντάλια των ερευνών για την υπόθεση των «παλαιοχριστιανών», καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες διεξάγεται παράλληλη επιχείρηση σε περιοχή της Λαμίας.

Αυτό είπε στον ΣΚΑΙ η δημοσογράφος Ιωάννα Μάνδρου, η οποία επίσης ανέφερε πως για την υπόθεση έχει προκληθεί ενδιαφέρον από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη. Σύμφωνα με την κα Μάνδρου υπήρξε εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου η οποία έχει διατελέσει εισαγγελέας ανήλικων.

Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε πως υπάρχει μαρτυρία ότι ο 47χρονος εθεάθη σε τοπική αγορά της Κορινθίας «με ένα πάκο χαρτονομίσματα».

Όσον αφορά την τρέχουσα αστυνομική επιχείρηση στην κοινότητα των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία παρουσία εισαγγελέα, άφαντα παραμένουν τα παιδιά της οικογένειας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ ο άνδρας που εμφανίστηκε χθες στους τηλεοπτικούς σταθμούς φέρεται να είπε στην αστυνομία πως τα παιδιά είναι σε ασφαλές σημείο.

Έντονη είναι η ανησυχία για το βρέφος και τις δύο έγκυες. Στο σημείο σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρίσκεται δικαστικός λειτουργός, κοινωνικοί λειτουργοί, οι οποίοι με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται να δουν τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας.

Σύμφωνα με το korinthostv τα παιδιά ηλικίας 15, 13 και 6 χρονών, καθώς και ένα βρέφος, είχαν νωρίτερα μεταφερθεί στο σπίτι της 25χρονης κόρης του άνδρα από τον πρώτο του γάμο, αλλά πιθανολογείται πως επέστρεψαν στην κοινότητα παρά την περί του αντιθέτου εισαγγελική παραγγελία.

Διαβάστε επίσης:

Κορινθία: Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Παλαιοχριστιανών υπό την συνοδεία εισαγγελέα και υπηρεσιών του Δήμου (Video)

Κολωνάκι: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα – Βγήκαν έγκαιρα οι ένοικοι

Καιρός: Κυριακή με ήλιο και ανεβασμένη θερμοκρασία – Οι περιοχές που ίσως βρέξει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31