search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:09
MENU CLOSE

Κορινθία: Συνελήφθη ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» – Στο «Παίδων» ο 15χρονος

18.02.2024 13:06
korin8ia

Συνελήφθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών» στα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία για απείθεια στον Νόμο για την υποχρεωτικότητα φοίτησης σε σχολείο των παιδιών.

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «σπηλαίων» που διαμένει κάτω από πρωτόγονες και άθλιες συνθήκες στην Ορεινή Κορινθία, συνελήφθη για απείθεια σχετικά με τον Νόμο για την υποχρεωτικότητα φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. 

Την ίδια ώρα, ο 15χρονος γιος του, ο μόνος που εντοπίστηκε κατά την επέμβαση αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών στα λαγούμια, έχει μεταφερθεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο «Παίδων»

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες σε τρεις περιοχές της χώρας για τον εντοπισμό των υπόλοιπων ανήλικων παιδιών της οικογένειας. Συγκεκριμένα, οι Αρχές αναζητούν τα παιδιά στην Κόρινθο, στην Άρτα και στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Κολωνάκι: Στο νοσοκομείο ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του

Τέμπη: «Ο Καραμανλής μας κουνούσε το δάχτυλο, το επόμενο είναι να μας ζητήσουν τα ρέστα» – Οργή των συγγενών των θυμάτων (Video)

Υπόθεση «παλαιοχριστιανών»: Tαυτόχρονη επιχείρηση σε περιοχή της Λαμίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:09