search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 13:50
MENU CLOSE

Τζάκρη για αντιδράσεις: «Δεν υπάρχει χώρος για διαδικαστικές ενστάσεις και φιλοδοξίες αρχηγίσκων λίγο πριν το Συνέδριο»

18.02.2024 13:14
tzakri-new

Έκκληση να μην εμποδίσει κανείς τη συζήτηση, και να μπει στην ουσία, απευθύνει, με δήλωσή της στο στο avgi.gr η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Απαντώντας στις αντιδράσεις που προκάλεσε το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη, η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «Στην προσπάθεια της αναζωογόνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα διστάσουμε να καινοτομήσουμε, να καταρρίψουμε δόγματα, να αλλάξουμε οι ίδιοι, να ανατρέψουμε ιεραρχίες, να καταβάλουμε το κόστος, να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων γιατί ποτέ δεν επαρκούσε στην ιστορία  η απλή εναλλαγή προσώπων».

«Δεν υπάρχουν βλάσφημα ερωτήματα που εξαιρούνται», επισημαίνει.

«Δεν απομένει άλλος χώρος για διαδικαστικές ενστάσεις ούτε χωράνε στην κρίσιμη στιγμή φιλοδοξίες αρχηγίσκων», καταλήγει.

Ολόκληρη η δήλωσή της

«Δεν έχουν περάσει ούτε έξι (6) μήνες από την εντολή των πολλών κι απλών στις 24 Σεπτεμβρίου 2023: “ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!”.

Η επιταγή αυτή μορφοποίησε το βοών αίτημα ενός χώρου περήφανου που πάντοτε επωμίστηκε  τη σωτηρία του λαού και της πατρίδας.

Ενός χώρου που συχνά αντιμετώπισε την εχθρότητα του πλέον οπισθοδρομικού κατεστημένου με προσπάθειες εξόντωσης.

Μιλώ για την δημοκρατική παράταξη και τη δεξιά!

Εμείς που μάθαμε τον τελευταίο μισό αιώνα να θεωρούμε φυσική θέση της δεξιάς το χρονοντούλαπο, βρίσκουμε τελείως αφύσικο το σημερινό τοπίο δεξιάς κυριαρχίας, απότοκο μιας διαδρομής συνεχούς επταετούς πτώσης.

Στην προσπάθεια της αναζωογόνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα διστάσουμε να καινοτομήσουμε, να καταρρίψουμε δόγματα, να αλλάξουμε οι ίδιοι, να ανατρέψουμε ιεραρχίες, να καταβάλουμε το κόστος, να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων γιατί ποτέ δεν επαρκούσε στην ιστορία  η απλή εναλλαγή προσώπων.

Κάνω λοιπόν έκκληση προς όλες κι όλους:

Ας μην εμποδίζουμε τη συζήτηση να μπει στην ουσία. Δεν υπάρχουν βλάσφημα ερωτήματα που εξαιρούνται. Δεν απομένει άλλος χώρος για διαδικαστικές ενστάσεις ούτε χωράνε στην κρίσιμη στιγμή φιλοδοξίες αρχηγίσκων».

Διαβάστε επίσης:

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για ερωτηματολόγιο: Στο Συνέδριο θα συζητηθούν μόνο τα κείμενα που έχει εγκρίνει η Επιτροπή Θέσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τη Γεροβασίλη, «αδειάζει» Κασσελάκη και ο Σπίρτζης

Γεωργιάδης: «Πλήρως προσβάσιμη σε δύο μήνες η Ενιαία Λίστα Xειρουργείου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 13:49