search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:39
MENU CLOSE

Ο τυχαίος θάνατος του Αλεξέι Ναβάλνι

19.02.2024 11:52
xenophon_mproutzakis_new-1

Ο… τυχαίος θάνατος του Αλεξέι Ναβάλνι, μετά από πενήντα ολόκληρα χρόνια Μεταπολίτευσης, δικαιώνει κάποιους σιωπηλούς μελαγχολικούς στωικούς που δεν παραμυθιάστηκαν ούτε με τους ριζοσπάστες, ούτε με τις Αυγές που ήταν αλλιώς.

Πενήντα ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν για να βρεθεί ένας Τσίπρας να αποκαλύψει όλο το βαθύ σκοτάδι. Όλη την ντροπιαστική αλήθεια που σήμερα καταρρέει μέσα στην περιφρόνηση και την αηδία.

Προφανώς, ο Αλεξέι κάπου θα παράπεσε στον πάγο. Και απ’ ότι φαίνεται, έχει εξαφανιστεί «τυχαία» και η σορός του. Συμβαίνουν αυτά στα γκούλαγκ. Πρόκειται για θεσμικά ατυχήματα, υποθέσεις ρουτίνας στην κραταιά Ρωσία. Αυτή η φονική δολιότητα από την καλοκουρδισμένη  βιομηχανία εξόντωσης της ανθρώπινης ύπαρξης, ηθικά και σωματικά, υπηρετεί τον αγώνα του Πούτιν ενάντια στους Ουκρανούς Ναζί και στην ακροδεξιά! Γιατί ο Πούτιν είναι και με την Ειρήνη και με τον Άνθρωπο.

Τελικά, βρέθηκε ποιος θα αντιμετωπίσει τον Μητσοτάκη; Βγήκε κανένα συμπέρασμα από αυτή τη νέα διαφημιστική καμπάνια υπέρ του πρωθυπουργού που ανέλαβε η πρωτοβουλία των τριών: Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκη; Η απάντηση, θαρρώ, κρύβεται στην συμβολική παρουσία-Kinder έκπληξη του Κασσελάκη!

Τελικά, ο Μητσοτάκης για ακροδεξιός Όρμπαν της Μεσόγειου καλά τα πήγε με το νομοσχέδιο για τον γάμο τον ομόφυλων ζευγαριών – ή όχι;  Εντάξει, δεν ήταν τόσο προχωρημένο το νομοσχέδιο όσο θα ήθελε η απαιτητική κυρία Λιάνα Κανέλλη του προοδευτικού ΚΚΕ ή όσο θα περίμενε ο αψύς Κρητικός του πολιτισμού και της προόδου, κύριος Πολάκης, ούτε τόσο «Καλαματιανό» όσο ήλπιζε ο κύριος Σαμαράς… Κατάφερε και τους απογοήτευσε όλους, τελικά!

Ωστόσο, αντί να μάθουμε σε ποιους θα ανήκουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, μάθαμε σε ποιον ανήκουν τα Δημόσια. Μας το έκανε λιανά ευθαρσώς ο συμπαθής και αυθόρμητος διοικητικός υπάλληλος που διέλυσε τον server του Πανεπιστημίου για να μην γίνουν οι εξετάσεις, γιατί το προοδευτικό είναι να χάσουν οι φοιτητές το εξάμηνο, να χρεωθούν οι γονείς στο δωρεάν δημόσιο Πανεπιστήμιο άλλο ένα εξάμηνο «για τον αγώνα» -τώρα που γυρίζει-  κι όταν έρθει η ώρα, βλέπουμε.  Όλο και κάποιος αυθόρμητος από το ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα θα έχει μιαν ωραία ιδέα να υπερασπιστεί την ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, να τελειώσουμε με αυτή την περιπέτεια μετά από πενήντα χρόνια (1974-2024) προσπαθειών να κλείσουμε τα δημόσια πανεπιστήμια.

Τελικά, η Αυγή μαζί με την τυχάρπαστη είδηση για τον τυχαίο θάνατο του Αλέξει Ναβάλνι, μας πληροφορούσε σε έναν διπλανό τίτλο της για την «απόβαση των αγροτών στην Αθήνα»! Βρε, πότε πρόλαβε κι έκανε λιμάνι στο Σύνταγμα ο Μητσοτάκης;

Διαβάστε επίσης:

Το δόγμα του σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ και ο εκβιασμός του Κασσελάκη

Σκιές στην εικόνα, «ρωγμές» στο αφήγημα

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Γιατί δέχεται συντονισμένη επίθεση – Η φιλελεύθερη ατζέντα και η παρουσία της στο πάρτι για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:38