search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:55
MENU CLOSE

Χωρίς… ερωτήσεις η υποστήριξη του κράτους δικαίου 

20.02.2024 13:10
metsola_mitsotakis_new

Όπως είναι ήδη γνωστό – το έγραψε και το topontiki.gr – ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα αναφέρθηκε στο επίμαχο ψήφισμα του σώματος σχετικά με το κράτος δικαίου στην Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός λίγο πολύ επανέλαβε τις θέσεις που έχει εκφράσει η κυβέρνηση μετά το ψήφισμα, δηλαδή, ότι «η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια βρέθηκε συχνά στο επίκεντρο συκοφαντιών, πότε με ανύπαρκτες υποθέσεις -όπως αυτή της μικρής Μαρίας στον Έβρο, που αποδείχθηκε ότι ήταν μια σκηνοθεσία αδίστακτων διακινητών μεταναστών- και πότε με μεθοδεύσεις και καταγγελίες για το κράτος δικαίου το οποίο είναι ισχυρότερο παρά ποτέ στη χώρα μας. Και είναι ενέργειες, οι οποίες ενόχλησαν τόσο στην πατρίδα μας ώστε να πάρουν σκληρή απάντηση και από την ίδια την Δικαιοσύνη, από τον ίδιο τον Άρειο Πάγο».

Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι ο Κ. Μητσοτάκης και η Ρ. Μετσόλα ολοκλήρωσαν τις δηλώσεις τους και αποχώρησαν χωρίς να δεχθούν κάποια ερώτηση σχετικά με το θέμα αυτό ή με τα υπόλοιπα ζητήματα που βρέθηκαν στην ατζέντα των συζητήσεών τους…

Διαβάστε επίσης:

Δυο «εχθροί» στην ίδια πτήση

Η Κ.Ο. της ΝΔ και η κομματική πειθαρχία

Ματαιώθηκαν οι εκλογές για τους συνέδρους σε πολλές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:53