search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:41
MENU CLOSE

Φώτης Σπύρου: «Ξέρουμε τι γίνεται στην εκκλησία, υπάρχουν πολλοί γκέι ιερείς» (Video)

20.02.2024 14:31
foris-spyroy-new

Για τον Γιώργο Λαμπάτο μίλησε ο Φώτης Σπύρου, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει και μόνος του, χωρίς τη βοήθεια του κόσμου, καθώς δεν αποτελεί τον μοναδικό ηθοποιό που βρέθηκε σε αντίστοιχη οικονομική κατάσταση.

Μάλιστα, αποκάλυψε την εξάρτηση που είχε ο ίδιος παλαιότερα με το αλκοόλ, επισημαίνοντας ότι αγωνίστηκε και κατάφερε να απεξαρτηθεί.

«Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να αναζητούμε με τον εαυτό μας τι πήγε λάθος. Τα θέματα είναι δικά μας. Και άλλοι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, πρέπει να δούμε την αλήθεια στα μάτια και να προχωρήσουμε. Ο Γιώργος είναι δυνατός, δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου, μπορεί και μόνος του» είπε και πρόσθεσε:

«Είχα εξάρτηση από το αλκοόλ, ζήτησα βοήθεια. Έχω να πιώ εφτά χρόνια! Μπορείς να το παλέψεις και να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος, ούτε πριν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Έχω βιώσει κι εγώ άσχημες συμπεριφορές, αλλά τότε ήμουν μικρός και το βούλωνα. Έχω φάει και ξύλο πάνω στη σκηνή. Μου ασκούσε βία και κάποια στιγμή τον κόλλησα στον τοίχο».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της σεξουαλικότητάς του, ενώ μιλώντας για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε τη στάση της εκκλησίας.

«Έχω βιώσει δύσκολες καταστάσεις, λόγω της σεξουαλικότητάς μου. Όταν για πρώτη φορά συνειδητοποίησα τι συμβαίνει σε μένα, είπα “γιατί σε μένα;”. Σίγουρα πρέπει δύο άνθρωποι να παντρεύονται και να κάνουν ότι θέλουν. Η θέση της εκκλησίας είναι αυτή που έπρεπε να είναι. Ξέρουμε τι γίνεται στην εκκλησία, υπάρχουν πολλοί γκέι ιερείς. Και; Άνθρωποι είναι και αυτοί» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Χαλκιάς: «Ήμουν αποτυχημένος παραγωγός, έχασα λεφτά» (Video)

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Γκάφα» στα BAFTA – Η ατάκα που έγινε viral! (Video)

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Παγωμένη» καλημέρα στην εκπομπή – «Το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:39