search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:25
MENU CLOSE

Γαλλία: Φρικτή γυναικοκτονία στο Μονπελιέ- 60χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του μπροστά στο δικαστικό μέγαρο και αυτοκτόνησε

20.02.2024 18:07
gallia astynomia – new

Συναγερμός σήμανε στις γαλλικές αρχές από πυροβολισμούς που έπεσαν μπροστά από το δικαστικό μέγαρο του Μονπελιέ, στη νότια Γαλλία.

Όπως έγινε γνωστό από την νομαρχία, μία γυναίκα κι ένας άνδρας έπεσαν νεκροί από σφαίρες, με τις αρχές να αποκλείουν το σενάριο της τρομοκρατίας και να προτάσσουν εκείνο της γυναικοκτονίας, την οποία ακολούθησε η αυτοκτονία του δράστη.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου έσπευσαν στην περιοχή νωρίς το απόγευμα τοπική ώρα, «αφότου πυροβολισμοί σημειώθηκαν μπροστά από το δικαστικό μέγαρο του Μονπελιέ», ανάφερε στο Χ η νομαρχία.

«Ο τελικός απολογισμός κάνει λόγο για δύο νεκρούς. Το συμβάν έληξε» και η περιοχή «έχει αποκλειστεί», συμπλήρωσε η νομαρχία.

«Δεν βρισκόμαστε στο σενάριο της τρομοκρατίας», αλλά σε μια υπόθεση που αφορά «έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι χώριζαν», διευκρίνισε στη συνέχεια στο Γαλλικό Πρακτορείο μία πηγή προσκείμενη στις αρχές.

Πρόκειται «καταρχάς για μία γυναίκα που την πυροβόλησε ο σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε», εξήγησε στο AFP ένας αξιωματικός της αστυνομίας του Μονπελιέ.

«Εκ των προτέρων, είχαν μια συνάντηση ή μια ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιό τους. Ο καθένας ήταν ηλικίας περίπου 60 ετών», ανέφερε στο AFP μια άλλη αστυνομική πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Τσερνόμπιλ: Έκπληκτοι οι επιστήμονες από τις μεταλλάξεις της ραδιενέργειας στην πανίδα – Λύκοι ανθεκτικοί στον καρκίνο και μαύροι βάτραχοι

Ερευνητικό Κέντρο Καρκίνου Gustave Roussy: 13χρονο αγόρι θεραπεύτηκε από θανατηφόρο καρκίνο

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Προχώρησε σε παρέμβαση για τη Γάζα – «Θέλω να δω τον τερματισμό των συγκρούσεων»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:21